Magazin Erkan Çelik Seda Sayan'a rest çekti

Erkan Çelik Seda Sayan'a rest çekti

Paylaş
Erkan Çelik Seda Sayan'a rest çekti

Seda Sayan'ın "Dostça yollarımızı ayırdık ama iş ilişkimiz sürüyor" şeklindeki sözleri üzerine bir açıklama yapan eski aşkı Erkan Çelik, "Ne ilişkimiz ne de dostluğumuz kalmamıştır" dedi

Seda Sayan'ın bu sabah 'Duymayan Kalmasın' programında "Kilo verdiğim olayı yalan. Ben bir ilişkiyi noktalarsam bende geri dönüş olmaz. Dostça yollarımızı ayırdık ama iş ilişkimiz sürüyor" demesi ortalığı karıştırdı.

Eski aşkı Seda Sayan'ın bu sözleri üzerine bir açıklama da Erkan Çelik'ten geldi. Erkan Çelik, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Seda Sayan'la tüm köprüleri attı.

"NE İLİŞKİMİZ NE DE DOSTLUĞUMUZ KALMAMIŞTIR"

İşte Erkan Çelik tarafından yapılan o açıklama; Bugüne kadar bu ilişki hakkında bir açıklama yaptım ve ondan sonra konuşmadım ama sayın Seda Sayan'ın her defasında bir yerlerden gönderme yaparak ve gerek magazinci arkadaşlara cevap vererek 'bu ilişki bitti, ben bir ilişkiyi bitirirsem geri dönüş olmaz, sadece iş ilişkimiz devam ediyor' gibi yaptığı göndermelerden sıkıldığımı belirterek iş ilişkimizi benim tarafımdan bitirildiğini ve hiçbir ilişikimizin kalmadığını burada belirtmek isterim. Ben biten bir ilişkinin ardından arkadaş kalacak yapıda biri değilim. Ne ilişkimiz ne de dostluğumuz kalmamıştır."


Seda Sayan ve Erkan Çelik ayrılığında şok iddia!


İŞTE ERKAN ÇELİK'İN O PAYLAŞIMI:






Haberin Devamı