Dr. Haydar Dümen Erkeğin yıkılan düşleri
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin yıkılan düşleri

Haberin Devamı

Erkeğin tutkusu mastürbasyon aslında başına iş açıyor. Yıllar içinde mastürbasyon bağımlısı olan erkek yuva kuruyor. Ama kadından beklediği zevki alamıyor, hayal kırıklığına uğruyor. Ne mi yapıyor? Eşinden gizli banyoya koşuyor. Kadın gözü yaşlı, erkek üzgün, işler karışıyor.

BÖYLE SORU YOK!

Geç boşalma sıkıntı olur mu?

İlişkiye girdiğimde geç boşalıyorum. İleride bir sıkıntı olur mu?

CEVAP

Olur mu, olmaz mı bilemem, her derdin çaresi var diyemem, aklımı da peynir ekmekle yiyemem, bilimi hayale kurban edemem. Nerede, kime, hangi koşullarda neden geç boşalıyorsun? Yavrum, yediğin ıspanaklı börek miydi yoksa kuru kete miydi? Dişin kesmediyse yutamazsın, yemeğin içinde itici bir şey varsa bunu midene anlatamazsın. Kapar kapısını, hırpalatmaz yapısını.

Önünde tel kadayıf, sütlü, kaymaklı, üstü ceviz ve bademli, lokma ağzına girmeden mide alarma geçti. İkincisini beklemeden birincisini sindirime gönderdi. Sen ne diyorsun? Ne yiyip ne içiyorsun? Eğer, olayı el işi hayal şişiyle geçiştiriyorsan, yine de geç boşalıyorsan dert etme! Evliliği bekle, o zaman bakarız çaresine.

Kızlar görünce korkup kaçıyor

19 yaşındayım, penisim 24 santim. İlişkiye girmeye çalıştığımda partnerlerim korkup kaçıyor? Ne yapacağım?

CEVAP

‘Hiçbir şeyde gözüm yok, sen yanımda ol yeter’ şarkısını diline dolayacak, onunla oyalanacaksın değerli okurum. Gelmiş bir bela, oturmuş kucağına. At atılmaz, sat satılmaz. Alıcısı görünce kaçıyor, babasının azmanı ne olduğunu anlamıyor, tam tersini sanıyor, gelenin üstüne atlayacağına inanıyor!!!

Sahibi onu yıllarca böyle kandırdı. Arkadaşlar arasında yarışta hep o kazandı. Ödülü de ona göre olmalıydı!!! Ne gezer! Kadınlar sürüyle, yağmur yağdı, gök çatladı, 72’sinin ödü patladı, kalanlardan biri gitti gurbetteki babasına, 12’sini katma hesaba... (Bu bir halk hikayesidir, benzetmedir). Kısa keselim, muhabbette bu mümkün ama organda değil. Bu nedenle alıcısını bekleyelim, gerçekle karşılaşınca değerlendirelim.

Çapı bana yetersiz geliyor

24 yaşındayım. Penisim 13 santim, çapı çok dar (ölçmedim kendi görüşüm). Partnerimle ilişkiden zevk alamıyorum, vajinası geniş geliyor. Partner değiştirmek istemiyorum. Şubatta nikahımız var. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk kez bir soruya havlu atıyor, ben bu işte yokum diyorum. Boksör yenilmek üzere, eğer sıkıntıdaysa antrenör ringe ya da mindere havlu atar. Yenilgiyi teknik olarak kabul eder. Senin durumun bu. Eğer sıradan ilişki olsaydı dert ettiğin şeye bak, evleneceğin adayla deneme yapmasaydın şansına bir zar at derdim. Partnerinin cinsel yapısı sıcak ve bu konuda donanımlı ise niye dertleniyorsun diye sorardım.

Tüm yolları kapattın, taşlı tarlada yalnız bıraktın. Çap ve boy cinsel yaşamda bir tür düzenektir. Ne kadar gerektir bu da bilinmez. Kadınlar doğum yaptıkları için organa da suç yüklenmez. İyiyse ne âlâ, kötüyse durumuna bir çare ara.

İlişkiden soğuyorum

20 yaşındayım. İlk kez bir hayat kadınıyla ilişkiye girecektim ama başarısız oldum. Çok heyecanlandım ve sertleşme olmadı. Tekrar aynı şeyi yaşarsam diye ilişkiden soğuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, olması gereken olmuş. Heyecan böyledir. Yeniden denesen aynısı olur. Ama kural da değildir. Pek çok kişide böyle şeyler olur. Geçmişten geleceğe herkeste. Buna karşın cinsellik bozulmaz. O kendi yolunu bulur.

Çocuk yapmaya yeter mi?

24 yaşındayım. Penisim 13 santim. Cinsel organımın boyu çocuk yapmaya ya da eşimi tatmin etmeye yeter mi?

CEVAP

Değerli okurum, mutluluğunuz için ölçü tamdır. Ve tabii çocuğun da olacak, sende ileride manevi teşekkür borcunu beni anımsayarak ödeyeceksin.

Hamile miyim?

22 yaşındayım, 3 aydır nişanlımla cinsel hayatımız var. Ben vajinismus olduğum için nişanlım dışarı boşalıyordu. Ama bu ay adetim gecikti. Acaba hamile olabilir miyim?

CEVAP

Olabiliyor sevgili okurum. Sürprizler yaşanıyor. Anlamak için gerekirse test yaptırırsın ya da ikinci adetini beklersen. Eğer gebe kalmışsan çözümü için çok geç kalmamaya çaba harca.

Kız beni reddetti

24 yaşındayım. Penisim 19 santim. Kız arkadaşım penisimi görünce “Ne kadar büyükmüş” dedi ve benimle ilişkiye girmekten vazgeçti. Bu tip sorunları sürekli yaşar mıyım?

CEVAP

Yaşamazsın değerli okurum. Biraz büyük olmasına karşın abartılı değil.

Çok istekliyim ama...

26 yaşındayım, cinsel ilişkiye çok istekli olduğum halde erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, evli isen ya da evlilik koşulların varsa erken boşalman tedavi edilebilir. Tabii ki gereken öneri ve ilaçları alman için de uzmanla yüz yüze görüşmen ve fikrini alman gerekiyor.

Zararı olur mu?

27 yasındayım ve ilişkiye girmedim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba mastürbasyonun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmuş bile. Seni her gün kendine bağlayarak olayı tutku haline dönüştürmüş. Gerek ilk cinsel birleşmelerde gerekse evlilikte beklediğin zevki alamayınca büyük düş kırıklığına uğrayabilirsin. Evlendiğinde karından gizli gizli mastürbasyon yapabilirsin. Zarardan erken dönülmesi için hemen karşı cinse yönel. Mastürbasyonu da haftada 2’ye indir.

Sivilce gibi bir şey çıkıyor

17 yaşındayım. Penisim 14 santim. Sizce boyu normal mi? Bir de genel temizlik yaptıktan sonra sivilceye benzer bir şeyler çıkıyor. Acaba bu nedir?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu normal. Genel temizlenmenden kaynaklanan tahrişler oluyor. Biraz yanar ama kolonyalı pamukla sil. Ya da antibiyotik pomatlardan sür.

Penisimin boyu normal mi?

18 yaşındayım. Boyum 1.90, kilomsa 115. Penisim ereksiyon halindeyken 12-13 santim. Sizce bu boy yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, zayıflarsan normaldir. İnersen 80 kiloya, her şey normalin normali olur.

Hasta mıyım?

20 yaşındayım. İlk deneyimimi birkaç gün önce bir hayat kadınıyla yaşadım. Yalnız korunmadım. Hastalık kaptım mı? İlk olduğu için ilişki çok kısa sürdü. Acaba AIDS ya da bel soğukluğunun belirtileri nelerdi?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99 hastalık kaptığını sanmıyorum. Yüzde 1 ihtimal de sen şimdilik bunu unut. Olan olmuş. Ama özellikle AIDS kapmadığını garantilerim. Mikrobik bir hastalık kapmışsan bu da bir süre sonra akıntıyla kendini belli eder.

Neden benimki yırtılmıyor?

30 yaşındayım ve evliyim. Nişanlıyken eşimle ilişkiye girdik, kanama olmadı. Bana “Kızlık zarım esnektir” dedi. Doktora gittik, “Kızlık zarı yırtılmamış, doğum yaparken yırtılır” dedi. Bu durum aklımdan hiç çıkmıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, neyi çıkmıyor aklından? Yani gözünün rengi kahverengi ise ne yapacağız şimdi? İstediğin kadar aklına tak, mavi olmayacak. Doktor da kanıtlamış. Allah da öyle yaratmış. Sana ne oluyor?

İlişkide sorun çıkar mı?

19 yaşındayım. Şu ana kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Penisim epey büyük. Yakın zamanda evleneceğim. Acaba bir sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, evlen yavrum, ama yakın zamanda evlenme. Büyü biraz be canım. Hadi uslu uslu söz dinle. Organın büyük olduğu için de kızların tenini, ruhunu incitme. İdareli kullanma tekniğini de öğren.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk beklemekle gelmiyor,
“Gelin beni yakalayın” diyor. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder