Dr. Haydar Dümen Erkeğinizi yormayın!
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğinizi yormayın!

Haberin Devamı

Bazı kadınlar cinselliğe çok istekli oluyor, erkeği rahat bırakmıyor. Hanımlar, erkeğinizin de yorulabileceğini, onun canının istemediği zamanlar olabileceğini unutmayın. Ona şans tanıyın ki tek başınıza kalmayın, erkeği ilişkiden soğutmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Cinsel hayatımız çok hızlı

28 yaşındayım, karım da 25 yaşında, 3 aylık evliyiz. Günde 3-4 kere ilişkiye giriyoruz. Çok yoruldum ve 9 kilo verdim. Biz ne zaman normal bir düzene geçiş yapabiliriz?

CEVAP

Bilmem ki okurlarım. Bilebilseydim evrensel boyutlarda falcılık enstitüsi kurar, protokole bile girerdim!!! Kolay gelsin, bereketli olsun, bir an önce çocuklar doğsun ve bari onlar fren rolünü oynasın. Vur patlasın, çal oynasın, nedir bu tatlı ve sevimli görünen çılgınlık? Böyle giderse bir süre sonra kapınızda bekliyor bıkkınlık!!!

Tel kadayıf değil ki çatalla, güllaç değil ki kaşıkla, lokum değil ki at ağzına. Bunların bile riski vardır. 9 kilo verdin, kaçtan kaça indin? Biraz kiloluysan bu ilişkiler ilaç gibi gelmiştir. ‘Çoğu zarar, azı karardır’ derler. Ben ne çoğundayım ne de azında, sadece merakım normal düzeydeki kastında?

İlişkiye konsantre olamıyorum

32 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken konsantre olamıyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım ilişkiye girme yaşında biraz geç kaldın ki karşı cinse geçiş yapamıyorsun. Durum geçmişteki sistemin etkisi altında. Şu mide bulantısı ve baş dönmesi psikolojik bilinçaltı mekanizmadan kaynaklanıyor. Kız arkadaşın eşin de olabilirdi. O zaman ne yapacaktın? Yandı gülüm keten helva olacak, bizim de elimiz kolumuz bağlanacaktı.

Her şey alışma, öğrenme ve deneyim işidir. Pek çok insan çatal kullanmayı bile bilmez. Kendi adıma Çinlilerin çubuğuyla yemek yemeyi deneyemem bile. Çünkü dökerim üstüme başıma, düşerim komik duruma. İşte olayın ve sonucu bu yorumların içinde saklı. Açık olan ise, kızı fazla yorma, şu bulantılar için doğru bir uzmana.

Nasıl saklayacağımı bilemiyorum

23 yaşındayım, penisim hep ereksiyon halinde. Yolda yürürken bile sertleşiyor. Nasıl saklayacağımı bilemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, düşünmekten yanıtıma geçemedim. Ne yapacaksın ki ona söz geçireceksin? Yaşın sağlam, hâlâ o cinsel anarşi dönemlerinde dolaşman niye? Söz geçiremediğin ilkelliğe ben ne yapacağım? Yapacağım aklının ve psikolojin falına bakmak. Ne çıkarsa bahtıma dersen yazayım. Burada doktorluk durum yok.

Doktorun irade koltuğuna oturmuş, horluyor. Organ da boş bulmuş alanı durmadan hırlıyor. Bul çaresini, bütün sistemler bir elinde, öteki elinde de bir iğne ne zaman azsa, iğne de dışarıdan başını uzatsa belki ayarlama yapabilirsin. Bu yaşta kadındır, kızdır, evliliktir gibi kutsal değerlere senden katkı gerekirken sen ne yapıyor, ne soruyorsun ben hâlâ anlayamadım.

Çamaşırında kan varmış

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla birbirimizi sürtünme yoluyla tatmin ediyoruz. En son sürtünme yoluyla ilişkiye girdikten sonra sevgilim iç çamaşırında kan görmüş. Acaba kızlık zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Belki de zedelendi. İkinci olasılık daha yüksek. Sonunda kapalı bir kutu. Orada ne senin ne arkadaşının gözü var. İnce hesap bunlar. Çare: Dikkatli olmak.

Kanadı mı?

25 yaşında kızım. 4 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün adetim bitmişti. Yakında evleneceğim. Doktora gitsem mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora falan gitmeye de gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

Kızlık zarım zarar gördü mü?

20 yaşında kızım. Evlenmeyi düşünüyorum. 1 yıl kadar önce çarpma sonucu cinsel organıma darbe aldım ve kan gördüm. Acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın zarar görmedi, yerinde duruyor. Kendi kendine kuşkulanıp mutluluğuna gölge düşürme. Ama şunu da unutma. O nazik bölgenin bir yerinden kan gelmiş olabilir. Kızlık zarı sağlamdır. Eğer esnekse ilk gece kanama olmayabilir. Ama geçirdiğin kaza ile bir bağ kurma.

Doymuyorum

27 yaşında kızım. 2.5 yıldır evliyim. Eşim 29 yaşında. Her gün 7-8 defa ilişkiye giriyoruz, doymuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu işler umarım düzelir. Yoksa bu gidişle senin adam yakında nalları diker. Erkekler de yorulur unutma. İsteklerini dengede tutmaya çalış, zavallı kocanı da yorma.

Mastürbasyona bağımlıyım

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Bu bağımlılık haline geldi. Nasıl düzeltebilirim? Bir de zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, zararın, iradenle savaşının yengilgisini kabul etmen. Azaltıver canım biraz. Yöntemi de kendin bul. Daha fazla ders çalış. Aklına gelince evden çık.

Neden sertleşmiyor?

Cinsel organım tam sertleşmiyor, kızlara karşı soğukluk yaşıyorum. Bunalımdayım.

CEVAP

Değerli yavrum, korku, heyecan, panik, kuşku ya da sürekli kendini denetim altına alman penisin ereksiyonunu etkiler. Bana göre sapasağlam bir delikanlısın. Kızlarla arkadaş ol. Başlangıçta cinselliği arka plana at.

Benden sperm geliyor

20 yaşındayım, cinsel ilişkim olmadı. Sadece mastürbasyon yapıyorum. Bu ara internette kızlarla görüntülü sohbet ediyorum, sperm geliyor. Acaba bende bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, sperm falan değil. Gelen, bildiğiniz zevk suyu denilen kayganlaştırıcı sıvı. Hiçbir zararı yok. O meni değil. Meni olmayınca içinde sperm olmaz.

Çok yoruluyorum

17 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapınca yoruluyorum ve başım ağrıyor. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, başın ağrıyorsa neden ağrıdığını bulacaksın. Bulmuşsun. Üşüyorsan kazağını giyeceksin. Sebep elinde, çözüm elinde. Ben ne diyeyim? Gücün herkese lazım, sayıları arttırma.

Sevgilim hamile mi?

1 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Sevgilim doğum kontrol hapı kullanıyordu ama şimdi “Hamileyim” diyor. Böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalmış olabilir. Haplarda bir gün unutmak bile risk faktörü. Okurum, doğayla bu kadar oynama olmaz. Bu tür ilişkilerde bir kaçamağın bile bedeli ağır olur.

Gebe kalmış olabilir mi?

Kız arkadaşımla birlikte kaldık. İç çamaşırları üzerimizdeyken sürtünme yoluyla boşaldık. Acaba sevgilim hamile mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sakın bir daha böyle yaramazlıklar yapmayın. Çünkü: Nerede duracağınızı ayarlayamayabilirsiniz. İradenin sıfır olduğu anlar var. En iyisi başlayıp o noktalara gelmemek lazım. Giysili giysili el ele parklara gidin ve bir büfede karnızı doyurun. Hadi bakalım, hayat sizin. Seçin seçin alın.

Cinsel isteğim azalıyor

Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Şu sıra beni aramıyor, ben arayınca da isteksiz konuşuyor. Ondan soğuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, soğumaya devam. Arkadaşın senden uzaklaşmak niyetinde. Bunu açıkca söyleyemiyor. Sende de değişimler olmuş. Zararın neresinden dönersen kârdır.

GÜNÜN SÖZÜ

Sözcükler kişilerin kimlik kartı gibidir, önemli olan kartın kendisinin temizliğidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder