Gündem Erkek arkadaşının evini soydu

Erkek arkadaşının evini soydu

Paylaş
Erkek arkadaşının evini soydu

Antalya´da oturan 18 yaşındaki A.F.B, birkaç gün önce ayrıldığı erkek arkadaşı 29 yaşındaki A.B.´nin evini soyduğu gerekçesiyle gözaltına alındı

Olay Aksu İlçesi Hacılar Mahallesi 13´ncü Sokak´ta meydana geldi. 2 ay önce tanıştığı A.B. ile yaşamaya başlayan A.F.B, önceki gün arkadaşlarıyla gezmeye çıktığı için sevgilisiyle tartıştı.

İkili bu tartışmanın ardından ayrılma kararı aldı. Genç kız dün akşam saatlerinde sevgilisinin evine gitti. Kapının kilitli olduğunu gören A.F.B, iddiaya göre evin arka kısmına dolaşıp taşla yatak odası camını kırıp içeri girdi, evdeki 3 bin 900 TL´yi alıp kaçtı.

Bir süre sonra eve gelen A.B, hırsız girdiğini düşünerek durumu polise bildirdi. Polis yaptığı çalışmada pencereden parmak izi örneği aldı. A.B, bir süredir kız arkadaşıyla yaşadığını, ancak ayrıldıklarını söyledi.

Genç kızı bulan polis, penceredeki parmak iziyle eşleştirme yaptı. Eşleştirmede F.F.B´nin parmak iziyle penceredeki iz tuttu. A.F.B, camı kırıp eve girdiğini, ancak 3 bin 900 TL değil, evde bulunan ve kendisine ait olan cüzdan ile bardak içerisinde bulduğu 10 TL´yi aldığını öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Soner KOCAER-Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA (DHA)