Dr. Haydar Dümen Erkek çok zorlanıyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkek çok zorlanıyor

Haberin Devamı

İlk deneme kadınlar kadar erkekler için de sancılı oluyor. Ne yapacağını bilemeyen, kalbi yerinden çıkacakmış gibi atan ve tanımadığı bir kadınla, ilişkiye girmek zorunda kalan erkek başarılı olamıyor, kendini suçluyor. Beyler, tecrübe en iyi hocadır, her şey yoluna girer, üzülmeyin

BÖYLE SORU YOK!

Hayatımda ilişkiye girmedim


19 yaşındayım. Hayatım boyunca cinsel ilişkiye girmedim ve hiç de girmek istemiyorum. Neden acaba ?

CEVAP

Çok üzücü bir olay değerli okurum. Demek hayatın boyunca o muhteşem zevkten hiç payını almadın ha! Bak iniltin bana kadar geldi!!! Sana acımamdan dolayı iştahım kesildi, uykum kaçtı!!! 15 yaşta ergenlik, 18 yaşında ergin oldun. Son 1 yılın hesabını yapalım.

12 ay yani 52 hafta, 365 gün, 8960 saat, 510.600 dakika eder. Maşallah sana, buna irade derler. Bu süre ve acıya dayandığın için sana kurye ile nazar boncuğunu gönderiyorum. İlişkiye girmek istemiyorsan sen bilirsin değerli okurum. Hele şu önündeki 3 yılını bir geçir, yeniden mailini beklerim. Ancak ilişki bir yana, içindeki cinselliği kurutup bitirme. O bahçeye yanlış fidan dikme ve gerisini de dert etme.

Kasık bölgemde yağ var

26 yaşında, 1.86 boyundayım. Kilom 85, penisim 11 santim. Kasık bölgemde yağlanma var. Daha önce spor yaptım, ideal kilodayken bile bu sorun vardı. Bu durum bir erkek olarak bu beni çok rahatsız ediyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, dert olmamasına ama dert gibi görünmesine rağmen öyle büyütülecek bir sorun değil bu. Çünkü öncelikle bilmeni isterim, 11 santim yeterlidir. Ve sana hiçbir sorun yaratmayacaktır.

Kasıktaki yağ birikimi görüntü için ‘Olmasa iyiydi’ diye yorumlanır. Ne var ki senin önüne yıllar sonra kara bir umacı çıkacak. 30 yaşından sonra kilo almaya başlarsan (yüzde 90 böyle olacak) penis birkaç santim daha görüntüden kaybolacak.

40 yaşından sonra yeni eklenen kilolarla görüntü daha da küçülecektir. Derdin bugünün değil, yarının kilolarıyla ilgili. Bugüne gelince; o yağ fazlasını bir operasyonla aldırırsın ama zamanla yeniden birikeceği için şimdilik dokunma. Bol hareket, az kalori formülünü unutma.

İlişkiye giren kızın göz altı morarır mı?

Bir kızın göz altı cinsel ilişkiye girince morarır mı?

CEVAP

Değerli okurum, göz altı neden morarır sıralayıp bir bakalım. Kız uykusuz kaldı, göz altı morardı. Sana göre rüyasında kaçamak mı yaptı? Bu morluk bilinse ne olur, bilinmese ne olur. Kız üzüldü, ağladı, morarma başladı. Derslerine çok çalıştı, yoruldu, yine morardı. Depresyon da aynı şeyi yaptı.

Bir arkadaşıyla kavgaya tutuştu, 2 yumruk yedi, 2 göz altında şişik ve pişik gibi morarma oldu!!! Evyah, kız demek ki nasıl bir ortam ve ilişki havasına girdi diye hemen teşhis mi koyalım? Kızın göz altı morarmasından sana ne!!! Sen derslerine çalışsan, ananın dizine yatsan, onun önerilerini dinleyip dualarını alsan daha iyi olmaz mı benim kör gözlü okurum?

Gebelik mümkün mü?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım yaklaşık 2 yıldır adet görmüyor. Acaba biz korunmadan ilişkiye girsek sevgilimin hamile kalma ihtimali var mıdır? Adet görmeyen kız hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu hesaplara göre kız arkadaşın hamile kalmaz. Amma velakin o gün, her şey denk düşer, kız arkadaşın da gebe kalırsa karışmam. Oranı bin ile onbin arasında. İstersen kumar oynamaya devam et.

Penisim yeterli değil

32 yaşındayım ve 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi istiyorum ama penisimin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtulup kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Hastalık kapar mıyım?

18 yaşındayım. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için geneleve gideceğim. Yanımda prezervatif götüreceğim ama hastalık kapmaktan korkuyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kapmayacağına inanıyorum.

Nasıl çözülür?

29 yaşındayım ve nişanlıyım. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Bu kadarını bilmeni isterim.

Nişanlım çok korkuyor

25 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlım da 24 yaşında. 7 aydır nişanlıyım. Nişanlımın ilk gece korkusu var. Öpülmekten hoşlanmıyor. Sadece zorla elini tutabildim. Ben onunla zaten evlenmeden ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok kadın, kız nişanlın gibi. Aşılacak tüm bunlar. Ne var ki zor aşılacak. Sen sabırlı olacaksın. Ama hep onun dediğine bırakmayacaksın. Bütün bunlar evlilik koşullarında olur. Belki bir süre ilk gece sorunu yaşayacaksın. Kadınında vajinismus olduğu ortaya çıkarsa onu çözeceğiz. Şimdilik yumuşak ve sabırlı bir geçiş süreci dilerim. Beklemede kalın derim.

Olgun kadınlar ilgimi çekiyor

19 yaşındayım. Kendi yaşımdaki kızlarla arkadaş olup ilişkiye giremiyorum. Kendimden büyüklerle, olgun kişilerle ilişki yaşamak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmanı önermiyorum. Canın öyle istiyorsa öyle yaparsın. Burada sorun aradığın partneri bulmaktır. Aman dikkat et! Olgun dediğin insanların çoğu evlidir. Riske girme.

Bunalımdayım

20 yaşındayım, bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. İlk denemede de ereksiyon olamadım. Bu durum beni bunalıma sürükledi. Çocuğum olmayacak mı?


CEVAP

Değerli okurum, çocuğun olur, hiç dert etme. İlk birleşmede pek çok genç ereksiyon olmaz. O heyecanla olur mu? O heyecanla doğru yolda bile yürüyemezsin, doğru dürüst konuşamazsın. Tecrübe en iyi hocadır. Tecrübe de zamanla kazanılan bir yetenektir. Hiç kaygılanma keyfine bak.

Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama üzerimizde pantolonlarımız ve iç çamaşırlarımız vardı. Sizce kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Adetinin geciktiğini söylüyor.

CEVAP

Değerli okurum, hiç üzülme. Ne hamile ne mamile. Psikolojik sıkıntı yaşıyor. Ya da adeti gecikmiştir. Keyfinize bakın gebelik söz konusu değil.

Meni vajinadan geri çıkıyor

27 yaşındayım, eşim de 25 yaşında. 8 aylık evliyiz. Cinsel birleşme sonrası meni vajinadan çıkıyor. İlk aylarda bir sorun olmuyordu. Şimdi nedenini merak ettik.

CEVAP

Değerli okurum, işin doğrusu meninin geri gelmesidir. Çünkü vajinanın arkası rahim tarafından kapatılmıştır. Orası çıkmaz sokak gibidir. Meninin geri gelmesi ile çocuk olmama arasında bir bağlantı yok. Gebeliği sağlayan spermlerdir. Spermlerde mikroskobik canlılardır. O yolu bulur, yumurtayı döller. Bence acele etmeyin

Cinsel organım hemen sertleşiyor

16 yaşındayım. 3-4 gün mastürbasyon yapmadığımda idrarımı yaptıktan sonra boşalıyorum. Bir de cinsel organım güzel bir kız gördüğümde, hiç beklemediğim bir anda sertleşiyor.

CEVAP

Değerli okurum, sana yardım değil gıpta ediyorum. Helal olsun. Önce kendinin sonra penisinin kıymetini bil. Enerjisini harcama. Dengeli ve ılımlı kullan. Hem ruhen hem bedenen. O kendi bildiğini iyi yapar. Sen fazladan müdahale etme. Onun da yalnız kalmaya ihtiyacı var, bunu böyle bil.

GÜNÜN SÖZÜ
Herkes kendini arar, bulan kazanır, bulamayan batar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder