Dr. Haydar Dümen Erkek işini bilecek
HABERİ PAYLAŞ

Erkek işini bilecek

Haberin Devamı

Kadın cinsellik konusunda eşi kadar tecrübeli değil. Bu yüzden evliliğin ilk zamanlarında pek çok kadın nelerden zevk aldığını bilmiyor, orgazmla bir türlü tanışamıyor. Beyler, ona zaman tanıyın ki bedenini keşfetsin. Tabii size de iş düşüyor. Her şeyi ondan beklemek yerine harekete geçin, ona yol gösterin ve keşif yolculuğunda yardımcı olun

GÜNÜN SORULARI

İlişki deyince karımın suratı asılıyor

27 yaşındayım ve her gün seks yapsam olur. Ama eşimin isteği yok. Ne zaman ilişkiye girelim desem suratı asılıyor. Sadece beni kırmamak için ilişkiye giriyor. Ne yapacağım?



CEVAP Değerli okurum, kız iştahsız. Onun bu iştahsızlığı tıpta seks anoreksisine girer. Öyle bir iştahsızlıktır ki aşk ağacının dalları birer birer kurur. Aşkın can suyundan biri de sekstir. O bahçeyi, o fidanı sulamak da senin görevin. Böylece sen ne kadar iyi niyetli ve özverili olsan da o kapı Osmanlı ordusunun bile açamadığı Viyana surlarının kapısı gibi kapanmış. Biz pes etmemeliyiz. Yapacağın ilk iş lojistik yoldan kapıyı zorlamak. Öyle dinamik, barut, top, tüfekle değil. Önce ‘Biraz kül biraz duman’ şarkısını söyleye söyleye kızın yüreğini yumuşat. O haftada 1 gece kutladığın bayramın ertesi günü eve eli boş gelme. Bir süre sonra sebep-sonuç ilişkisini kuracaktır. Bu yetmez. İştah damağın altındadır derler. Sen onu keşfedeceksin. Hep malum yerlerde arama. Ama o damar, malum yerde bir yerlere saklanmış da olabilir. Onu bulduğunda incitmeyeceksin ve bir bebeği okşar gibi hırpalamadan seveceksin. Evde olduğunuzda zaman zaman dalıp dalıp gidecek, “Off anam of” diyeceksin. Sonunda gönlünün mendilini önüne serip atacağı sadakayı bekleyeceksin. 6 ay sonra kapı paslanmış, açılmıyorsa son çare uzmandan psikiyatrik destek alacaksın.


Oyun oynamaktan ilişkiye giremiyorum

28 yaşındayım, iyi bir işim var. Kız arkadaşım 25 yaşında. Yakında evleneceğiz. Ben sabaha kadar bilgisayarın daha doğrusu oyunun başından kalkamıyorum. Kız arkadaşım “Bıktım artık oyunundan” diyor. Çünkü ilişkiye zaman kalmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, bana göre hayat okulunda sınıf geçme pekiyi. Gel sen kendi aşına zehir kat, alacağın kadını bir yana at. Gelip yatağa gireceğine kur tezgahı bilgisayarın başına, bakma arkadaşının gözyaşına. Kadın yatakta kıvranıyor, binbir hayal kuruyor ve çaresiz. Kuş uykusuna yatıp seni bekliyor. Boşuna! Kız rüyasında hep aynı şarkıyı dinliyor ve ‘Ellerim böyle boş, boş mu kalacaktı’ diye sayıklıyor. Sen yatağa geldiğin zaman ondan duyduğun mırıltıların derinliklerini bana sor. Ben biliyorum. “Ellerim değil, bütün can yaratıcı hücrelerim seni sayıklıyor. Onlar boş mu kalacaktı” derken sen sadece can can sözcükleri aklından dökülünce sana “Canım canım” demek istediğini sanıyor, fena halde aldanıyorsun. Buna psikiyatride yer değiştirme derler. Sözcüklerdeki anlam yüzeyseldir, derinliklerde aranır. Aslında canım derken, canın çıksın diyor. Ama senin bilgisayar makine olduğu için bu kavramların ruhuna inemiyor. Benim anlamadığım sabaha kadar bilgisayar. Peki bu işin önünde sonunda kim var? Hadi beni fazla söyletme. Kadını da daha fazla bekletme. Böyle devam edersen onu kışkırtma, kendi başına taç taktırma, anlarsın ya!

Aklım mastürbasyonda

28 yaşındayım. Bugüne kadar hiç ilişkim olmadı. Aklım fikrim mastürbasyonda. İlişkiye girmeyi istememe rağmen yapamıyorum. Zararı var mı, ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum. tabii ki var. Beyin ona programlanıyor. Beyin tıpkı bir bilgisayar gibidir. Programa ne girmişse onu gösterir. İleride evlendiğinde eşin içeride yatarken sen mastürbasyon için banyoya koşabilirsin. Hem sana hem eşine bundan daha büyük zarar olur mu? İradenin iflas ettiği her yerde fatura ödenir. Önemli olan dengelerdir.

Kızlık zarım yırtıldı mı?


17 yaşındayım. 2 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur? Kızlık zarım tekrar düzelir mi?

CEVAP Değerli okurum, kızlığının yaralandığını sanıyorum. Tam yırtılma olmamış olabilir. Yine de ortada bazı kuşkular var. Zar kendini onarmaz.

Acaba sevgilim gebe kaldı mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Biraz sabredin. Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırın. Kolaydır, ucuzdur. Ancak bu dediğim süreyi de kafanıza bir şey takmadan çok rahat atlatın. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Kız teklifimden memnun olmadı


Sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Her girişimden sonra pişman oluyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek için girişimde bulundum ama memnun olmadı. Ne yapalıyım?

CEVAP Değerli okurum büyü. Seks niye kötü olsun ki? Kötü olsa sen doğmazdın. İnsanlığın soyu kururdu. Ama her şeyin zamanı var. Mesela erkekleri 12 yaşında askere almazlar. Değil mi bızdık? Sabırlı ol. Kendi dünyanı oluştur. Aslan gibi bir delikanlı olma yaşına kavuşunca seni bekliyorum.

Kan gördüm ama...

1 yıldır süren bir ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün yine penisinin vajinamın girişinde olduğunu hissettim, kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP Değerli okurum, bence zedelendi. Zaten kızlık zarı vajinanın tam girişinde. Penisin uzun uzun girmesine gerek yok. Baş olayı işi bitiriyor. Bunları bilin. Zedelenme mi oldu, tam kanama mı oldu uzaktan belli olmaz. Ayrıca bir başka ilişkide tekrar kanar mı? Olabilir. Bunlar bünye sorunları.

Kocam hemen orgazm olmamı bekliyor

25 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Eşim dokunduğunda orgazm olmamı bekliyor. Ben yapamıyorum, zevk almıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP Değerli okurum, orgazm güçlüğü kadınların genel sorunu. Evliliğiniz yeni. Belki senin kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinin de davranışı, ustalığı, bu konudaki duygusal ve fiziki performansı bana göre yetersiz. Eşin çok şey istiyor, çünkü bilmiyor. İstediğinden çok vermesini ve seni kıvamına getirmesini becerebilirse senin orgazm süren kısalacaktır

Acı çekiyorum

21 yaşında kızım. Sevgilimle 1 hafta önce ilişkiye girdik ve çok canım yandı. Sebebi de sevgilimin cinsel organının çok büyük olmasıydı. İlişkimiz evliliğe giderse bu sorun hep devam eder mi?

CEVAP Sevgili yavrum, evliliğe gitmenizi dilerim. Evlilik için erken ama ayrılık çok büyük izler yaratacağından ben evlilik olacakmış gibi söylüyorum. Zamanla alışacaksın, ağrıların azalacak. Dahası o ağrıyı yok etmenin çaresini bizler bulacağız.

Penisim büyümedi

18 yaşındayım. Penisimin boyu kısa olduğu için ilaç kullandım ama hiçbir gelişme olmadı. Penisimde noktalar var, neden? Bir doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP Değerli okurum, doktora gitmene gerek yok. Ağızdan alınan ilaçlarla penis büyümez. Bilmediğin ilaçları almak da senin işine yaramaz. Penisinin boyunu vermediğin için bak benden net cevap alamıyorsun. Beneklere ve penisinin küçüklüğüne kafayı takma. Kendi yolundan şaşma. İleriki yıllarda sorun çıkarsa çözüm bulunur.

Cinsel organımın boyu çok kısa

32 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre cinsel organım çok küçük. Bekarım, sevgilim var. Beni ilişkiye girmeye utanıyorum. Çünkü benimle alay edeceklermiş gibi geliyor.

CEVAP Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.

Kız arkadaşım düzeltmeye çalıştı

Benim cinsel organım sol tarafa doğru 70 derece eğri. Kız arkadaşım ile düzeltmeye çalıştık, daha beter oldu. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, operasyonla düzeltiliyor. Bu konuda uzman olan bir doktor bulup ona göstereceksin.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet şikeli güreş gibidir.
Yapan hep kaçak güreşir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder