Dr. Haydar Dümen Erkek işini biliyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Erkek işini biliyor mu?

Haberin Devamı

Dünyadaki kadınların yarısı belki de daha fazlası orgazm güçlüğü çekiyor. Hatta bazıları hayatları boyunca bu duygudan bihaber yaşıyor. Orgazm kadının sorunu gibi görünse de erkek de büyüteç altına alınmalı. Erkeğin erken boşalması varsa kadının orgazmı yaşaması güçleşir...

BÖYLE SORU YOK!

Kadınları görünce dayanamıyorum

19 yaşındayım. Bugüne kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Kadınları görünce içim kıpır kıpır oluyor, isteğim bitmiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Ne yaptın bizim Kastamonulu Kazım? Ali, Veli, 40 da ondan evveli... Senden 5 yaş büyük komşun evlendi, aynı yaşta kız fakültede oyalandı. Hem çalışıyor hem master’ını yapıyor.

Akrabanız Zülfü’nün kızı 17 yaşında nişanlandı, 18’de evlenecek. Geçen yıl altına motor çekilen 19 yaşındaki tüccar Ahmet’in oğlu kazayı ucuz atlattı, dersini almadı, araba diye tutturdu!!!

Alacaklar merak etmesin. Şu anda sen ne yapacağını bilmiyorsan, ben de senin ne yaptığını bilmiyorum. Okulda durum nasıl? Ne beklemede misin? Demek ki hayat umrunda değil, sadece takıntın ve gizemli dileklerin peşindesin. Beklentilerine benim gücüm yetmez, bir de babana soruver!

Büyütmek için ne yapmalıyım?

19 yaşındayım, penis boyum 10 santim. Sertleşince bunu daha da büyütmek için ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, büyümeyecek. Çünkü doğa ölçmüş, biçmiş, kararını vermiş. Normali budur, kullanımı ve ustalığı sana kalmıştır demiş. İleride evleneceğin aday kızımız şu an 11 yaşında, okula gidiyor. Çıtıpıtı, bir de şeker mi şeker! Evlendiğinde göreceksin dünyaya değer olacak.

Mutluluk yatak odanıza dolacak. Kız 8 yıl sonra üniversite sınavlarına hazırlanırken sizin aile onu sana nişanlayacak. Düğün dernek derken tam 40 yıl geçecek.

Bir gün eşinle emekliliği kutlarken, göbek adını benden alan büyük oğlun Haydar, kapıdan size 2 Avrupa gezi bileti sunacak. Sen bu işte bir hikmet arayacaksın. Nereden nereye derken gözlerin dolacak.

Yaşıtlarım bana zevk vermiyor

23 yaşındayım. 45 yaşında bir kadınla birlikte oldum. O günden beri yaşıtlarımdan zevk almamaya başladım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Olur değerli okurum, başımla kaşım üstüne. Yeter ki sen iste. Ama biraz analiz yapalım, menopozun eşiğindeki kadının hakkını yemeyelim ve nasibine de engel olup beddua almayalım!

Önce yaşıtlarını nerede buluyorsun? Sanki bir kaynağı varmış gibi konuşuyorsun? Yaşıtların riskli, kimi gözyaşlı, kimi başka sorunlu ve mutlaka evlilikle bitmeli bu yolun sonu gibi aşk riskleri de var. Kanadı, kanamadı derdin yok.

Üstelik damak tadın vurmuş tavana, yapacak bir şey kalmamış Hoca’na. Düşmüşsün usta bir ele, bu şikayet ve nankörlük kime?

Uç uç böcek olmuşsun, kadının tırnağına konmuşsun. Buradan ötesi yok, ya yere düşeceksin ya da bir terslik olursa iki parmak arasında ezileceksin.

Karım acı çekiyor

3 aylık evliyim. İlk geceden beri haftada en az 5 gün eşimin vajinasında yanma oluyor. Bazen o kadar şiddetli oluyor ki acı içinde kıvranıyor. Sizce bunun nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, vajinitis dediğimiz iltihabi veya mantardan kaynaklanan bir olaydan söz ediyorsun. Bir hastanede kadın-doğum uzmanı bunu çözer. O yolu bir deneyin. Çünkü organik bir konu. Doğru yol budur.

İlişkiden çok korkuyorum

25 yaşında kızım, 2 hafta sonra düğünüm var. Cinsel ilişkiden çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadınların çoğu ilk geceden korkar. Milyonlarca yıllık bir evrimin geldiği en üst noktada, cinsel organlar tıpkı bir anahtarla kilidin uyması gibi doğal mimari tarafından kusursuz denecek şekilde yapılanmıştır. Kendini hazırlar, düşüncelerini acıya yoğunlaştırmaz ve karın kaslarını germezsen bu olayın üstesinden gelirsin.

Halsiz kalıyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon sonrasında yürümeye halim kalmıyor. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, biraz büyük olabilir. Sende mastürbasyondan sonra 10 dakika ayağa kalkmayıver. Uzat ayaklarını, ufak hareketler yap. Sakin ol, başka şeyler düşün.

Boyunu nasıl uzatırım?

19 yaşındayım. 1.78 boyunda ve 87 kiloyum. Penisim 10 santim. Uzatmak için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. Biraz kilo ver. Hâlâ o dertlerin sürerse evlendiğinde eşine sor. O da “Evet” derse 1-2 santim uzatılır. Ama onun da hiçbir yararı olmaz. Çünkü 10 santim penis yeterli ve normal sınırdadır.

Nasıl tedavi olurum?

42 yaşındayım, erken boşalıyorum. Bu yüzden karım beni terk etti. Bu sorunu nasıl aşarım?

CEVAP

Değerli okurum, pek çok erkekte olan bir sorun bu. Tedavisi var. Bir uzmana başvurman zorunlu. Kendiliğinden tabii ki düzelmez. Mastürbasyon döneminde başlayan bir alışkanlık ve onun devamı. Ama önünde daha 40 yıldan fazla zaman var. Ben bunun düzeleceğini söylüyorum.

10 kez ilişkiye girebilirim

32 yaşında, 1 çocuk annesi, eşinden ayrı bir kadınım. Orgazm olamıyorum ya da orgazm olduğumu anlamıyorum. Kadının orgazmı nasıl bir şey? 10 defa ilişkiye girebiliyor, hala istekli olabiliyorum. Sevgilim boşalmadığım için doymadığımı söylüyor. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, boşalma deyince senden de erkekten geldiği gibi bir madde gelmez. Gecede 10 birleşmeyi yapma tutkunu büyüteç altına alırsan, sevgilinin erken boşalması olduğu aklıma geliyor.

Sevgilin için söylüyorum bu birleşmeler 10-15 dakika sürse her saat başı olsa 10 saat eder. Yani bütün gece uyumamak gibi bir şey. O zaman sevgilin biraz kendini tutmasını öğrensin.

Zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum

25 yaşında kadınım. Sevgilimle sevişirken zevk alıyor, boşalamıyorum. Mastürbasyondan daha keyif alıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, klitoris orgazma alışmışsın. Şimdilik böyle idare edeceksin. Evlendiğinde sorunlar yaşarsan tekrar yeniden gözden geçirilir. Ve yeni teknikler öğretilir.

Gören kaçıyor

22 yaşındayım. Penisimin başı büyük. Gören kızlar benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yapılacak bir şey yok. Kaçmayanını bul yavrum.

Ya bir daha sertleşme olmazsa?

25 yaşında, 4 senelik evliyim. 6 ay içinde 4-5 kez sertleşme sorunu yaşadım. İlişkiye girmek istediğimde korkuyorum. Yine sertleşme olmazsa ne yaparım?

CEVAP

Sevgili okurum, son 6 ayda mı böyle oldun? Hiçbir şey yok. Takma kafana. Çünkü psikolojik kaynaklı. Ek bilgileri yazarsan daha net yanıtımı alırsın.

Kızlık zarı bozuldu mu?

19 yaşında kızım. Bir süre önce sevgilimle birlikte olmuştuk ama birleşme yaşanmadı. Vajinamdan 1-2 damla kan geldiğini gördüm. Sevgilim “Bir şey olmamıştır” dedi. Bir başkası “Bozulmuş ya da zedelenmiştir” dedi. Acaba kime kulak vereyim?

CEVAP

Sevgili okurum, ikinci söyleyene kulak vereceksin. Ne demiş? Ya zedelenmiştir ya bozulmuştur. Ben de aynısını söylüyorum.

Önce erken sonra geç boşalıyorum

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girince 2 dakika geçmeden boşalıyorum. İkinci kez deneyince geç sertleşiyor ve geç boşalıyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kurtulacağın bir şey yok ki kurtulacaksın. Zamanla her şey rayına oturacak. Belki bir profesyonel yardım da alacaksın. Kendini zorlamadan ilişkini sürdür. Evlendiğinde dengeli ve düzenli bir cinsel yaşamın olacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Treni kovalayan köpek önce egosunu tahmin eder. Sonra sahibinden daha fazla yemlenmeyi bekler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder