Türkiye (Son Dakika) Erkek kılığına girip kapkaç yaptılar

Erkek kılığına girip kapkaç yaptılar

Paylaş
Erkek kılığına girip kapkaç yaptılar

Isparta’dan 2 gün önce Antalya’ya giden Rahime Erdem (18) ve B. Erdem (17) adlı iki kız kardeş erkek kılığına girerek motosikletle kapkaç yaparken yakalandı.

Polisi alarma geçiren kapkaç olayları, Kepez ilçesi Gündoğdu, Emek ve Şafak mahallelerinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kapkaç olaylarında kullanılan motosikletin, Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde olduğunu tespit etti.


ERKEK ARKADAŞI KAYIPLARA KARIŞTI


Düdenbaşı Mahallesi’nde polisin kendilerini takip ettiğini fark eden 2 kişi, motosikleti bırakıp kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamamacının ardından R.E. adlı genç kız yakalanırken, adı açıklanmayan erkek arkadaşı kayıplara karıştı.

Sağlık kontrolü sonrasında ifadesi alınan R.E., kapkaç olaylarını kız kardeşi B.E. ve sevgilisinin gerçekleştirdiğini söyledi. İfade işleminin ardından R.E. Asayiş Şube’den, B.E ise Çocuk Şube Müdürlüğü’nden adliyeye sevk edildi.


BERE İLE KAMUFLE


Polis, olaylarda motosikleti adı açıklanmayan erkek şüphelinin kullandığını, kapkaç olaylarını ise B.E. ile R.E’nin gerçekleştirdiği, kapkaç anında kadın olduklarının anlaşılmaması için bere taktıkları ortaya çıktı.



3 gün önce Isparta’dan kaçarak Antalya’ya gelen kız kardeşlerin, madde kullandıkları için kapkaç yaptıklarını söyledikleri belirtildi.

Haberin Devamı