Dr. Haydar Dümen Erkek rekora koşarsa...
HABERİ PAYLAŞ

Erkek rekora koşarsa...

Haberin Devamı

Birkaç erkek bir aradaysa ve konu cinselliğe geldiyse herkes aslan kesiliyor. Önceki gecenin skorları ve abartılı hikayeler sayılıp dökülüyor. Bazıları ses çıkarmıyor ama üzülüyor. Beyler, her şeye inanmayın. Rekor değil, tatmin ve mutluluk peşinde olun.

BÖYLE SORU YOK!

3 ay sonra ilk kez yaptım

21 yaşındayım, günde 3 kez mastürbasyon yapardım. 3 ay sonra ilk kez yaptım, zevk almadım. Sorun mu? RUMUZ: DÜŞÜNCELİ

CEVAP

Değerli okurum, sabırla oku. Önerilerimde gizli mesajlar olacak. Örneğin; uykuların nasıl? Sıcaklar bunalttı mı? Kız arkadaşın olumsuz mesaj attı mı? Annen yemene içmene, baban da eve geç gelmene titiz mi? Kardeşin varsa şımarık mı, seni yoruyor mu? Okurum, biz boşa kürek sallamaz, havaya mermi sıkmayız. Mesajları alamadıysan başını iki elinin arasına al, 20 dakika düşün, ne kadar da çıkmaza girmiş işin. Ne yazdıklarım ne de senin organın mızmızlığı; bir şey yok hepsi hava civa. Olmayan bir şeye var demeyelim, haram yemeyelim.

Neden kan gelmedi?

Eşimle 2 kere ilişkiye girdik, benden kan gelmedi. Acaba çok tedirgin olduğum için mi yırtılmadı?

CEVAP

Değerli okurlarım, kızlar, kadınlar, delikanlılar ve de ön yargılı olanlar, şu kesin ve matematiksel bir gerçek. Bu bilgileri lütfen yüreğinizin, aklınızın bir köşesine kaynak yapın. Kızların yüzde 25’inde yapısal olarak zar esnektir, kanamaz. Bu konuda ilişkinin şekli de rol oynar. Öyle bir yöntem var ki kızlarda esneklik kapasitesini arttırıp kanamayı engeller. Bunun oranı da çok yüksektir. Benim güzel okurum, sana ne oluyor? Elinde zar, yaşam ve saatlerin bile senin. Kız olduğunu biliyorsun, bana ne soruyorsun?

İş yatağa gelince...

25 yaşındayım, kadınlara çok ilgim var. Ama seksten sonra kadından tiksinmeye başlıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Şimdilik yapacağın fazla bir şey yok. Hele bir evlen sorun devam ederse hemen pişman olup paniğe kapılma. Bir süre idare et, birkaç ay sonra bu konuda uzman hekime git, psikolojik destek al. İzlenecek yol şöyle: Uzman, eşin ve sen, üçünüz el ele Everest’in tepesine tırmanacaksınız. Bir yerde kıza uyulur, bir yerde senin dediğin olur. Ama uzmanın sözleri ve önerileri de yolun pusulasıdır. Böylece sonuca erişilir. Elbette bir gün evleneceksin, çocukların da olacak. Bu durum da düzelecek. Çünkü istikamet doğanın yoludur. Kimi zaman bu yol kendiliğinden bile bulunur.

İlgim kalmadı

20 yaşındayım. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum. Birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı ilgim yok. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, aç kurtlar gibi masaya oturmuşsun. En iyisi diyete girmen. Zamanla her şey yerine oturacak.

Erken boşalıyorum

Erken boşalıyorum. Kız arkadaşımın elini tutsam bile hemen boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, alışacaksın. Erken boşalma gençlerin çoğunda, evli erkeklerin hemen hemen yarısında var. Evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Bu koşullarda ilaç olmaz.

Hemen kan geldi

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Yavrum, zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü, o da farkında değildi. Tedirgin olma amma iki de bir de kızların orasına burasına uzanma.

Yırtıldı mı, esnek mi?

18 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama hiç zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Tuvalete gittim, kan vardı. Nişanlım buna inanmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalırsın. İşte o zaman dünya kaç bucak görürsün.

Kızın hoşuna gitmiyor

24 yaşındayım. Çok erken boşalıyorum. Ön sevişmeden sonra 10 dakika sürüyor. Bu durum partnerimin hiç hoşuna gitmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir zamanmış. Partnerin biraz atını koştursun. 10 dakikayı bulan çoğu zaman öpüp de başına koyuyor. Doyan 5 dakikada bile doyuyor. Biraz birbirinize alışın.

Zevk alıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girince zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Olur yavrum, olur. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Aklını başına, iradeni elinde topla. Haftada 1-2 kereyle idare et.

Sevgilim hamile mi?

19 yaşındayım. 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. 1 ay önce test yaptık, negatif çıktı. İçimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değil. Ben testten yanayım. Ama gidin bir test daha yaptırın.

Geciktirici kullansam zararı olur mu?

15 yıllık evliyim, erken boşalıyorum. Geciktirici kullanmak istiyorum. Bana veya eşime bir yan etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, asıl tedavi olmamakla beraber işe yarayabilir. Ama onun çözümü o kadar kolay değil. Yani bir spreyle sonuç alınsaydı kimsede erken boşalma sorunu kalmazdı. En azından zararı yok. Dene, sonuç alırsan ne âlâ.

Penis boyu yeterli mi?

Benim derdim penisimin boyuyla. Penisim 11 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kilon yerindeyse yeterli. Kilolu isen yeterlinin de biraz üzerinde, yani normal. Keyfine bak.

Esnek mi?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın penisi 4 santim içeri girdi. Canım yandı, kan gelmedi. Daha önce hiç ilişkiye girmedim ama sevgilim şüpheleniyor. Ne yapayım?

CEVAP

Esnek yavrum. Söyle ona, ayıp etmesin. Bulmuş bir nimet, kıymetini bilsin.

Nasıl kalınlaştırırım?

25 yaşındayım. 1.78 boyunda, 60 kiloyum. Cinsel organım 10 santim. Ama sorun ince olmasında. Düzeltmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, çapının büyütülmesi mümkün değil. Ama buna gerek var mı, yok mu buna sen değil, partnerin karar verir. Bu deneyimlerden bir geç. Ortaya bazı alternatifler çıkabilir.

Zorlanmadan ilişkiye giriyormuş

Bir arkadaşım 12 saatte 9 kez zorlanmadan boşalabildiğini söylüyor. Anlattıkları biraz uçuk ama böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki doğru, sana ne, bana ne yavrum. Arkadaşın attı mı, tuttu mu bu onun kendi bileceği iş. Sen kendi yoluna, kendi doğruna bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Umudunun kanatları kırılmışsa irade motorunu devreye sokun. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder