Dr. Haydar Dümen Erkek tecrübesiz olunca...
HABERİ PAYLAŞ

Erkek tecrübesiz olunca...

Haberin Devamı

Cinsellikte ilk tecrübe önemli. Çünkü yaşananlar gelecek yıllar için zemin hazırlıyor. Güzel duygularla yaşandıysa mutluluk kalıcı oluyor, erkek kendine güveniyor. Ama koşullar kötüyse, kadın acele ediyorsa sonuç hüsran oluyor. Kafanıza takmayın, mutluluğu arayın

BÖYLE SORU YOK!

Büyütücüler işe yarar mı?

26 yaşındayım, yakında evleneceğim. Penisim 12 santim. Karımı mutlu edemem diye korkuyorum. Penis büyütücü ve pompalar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir hap, hiçbir pompa, yapılacak her ilaç türü, dış yardımlar mübareği büyütmüyor!!! O bu konuda söz dinlemiyor. Ne kadar beslersen besle, iştahı kadar yiyor. Her gün kolundan tutsan, çekip uzatsan "Olmaz" diye direniyor. Çok üstüne düşersen bu defa kaçıp yuvasına siniyor!!!

Anlaşılan o bizim dilimizi bilmiyor. Eşini mutlu etmek istiyorsan, bunu santimetrelerle değerlendirme. Eşine mutlu etmek için yollarına gül dökebilirsin. Karın önce senin yüzüne, sonra yüreğine bakacak. Bunlar tamamsa inan bana penisinin boyunun farkında bile olmayacak, hayat boyu seninle mutlu yaşayacak.

Sevgilim beni terk edecekmiş

18 yaşındayım. 1 yıldır çıktığım kız "İlişkiye girmek ister misin?" diye sordu. 5 kez ilişkimiz oldu ama şimdi her gün istiyor. İstemezsem benden ayrılacağını söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Ayrılırsa ayrılır be oğlum. Elin kızından sana ne? Yaşın 18. Bir düşün hele anan sana ne dedi? "Oğlum kendini kadına kıza kaptırma. Aklını bu yollara saptırma" demedi mi? Dedi. İnan kız çorap örecek kendi başına. Bak sen o kızın gözyaşına. Ona bir güle güle çek ki, dağlar inlesin, bu sayfadan yükselecek sevgiyi milyonlarca genç dinlesin. Her şeyin sırası ve zamanı var.

Atın bile yemi var, samanı var. Atın önüne koyarsan saman, bir gram kalori almaz. Tek bir arpayla da karın doymaz. Oysa sen insansın. Bu işlerin devamı var, zamanı var. Değerli okurum, aklını başına topla, okuyorsan derslerine ağırlık ver. Ne beni üz ne de aileni, anlaştı mı?

Erkek arkadaşım sürekli kaçıyor

24 yaşında kadınım. 2 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Ama sevgilim artık benden kaçıyor. Neden acaba?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii kaçar, bugüne kadar kaçmadıysa sabrından! Senin aklın sadece ilişkide, resmen ruhunu seks bürümüş. Erkek arkadaşın bu yolda 2 yıl yürüdü.

Yolun sonunda monotonluk göründü. "Git git bitmez, bu hayat böyle çekilmez" diyen arkadaşın kurtuluşu kaçmakta aradı. Aslında bu kararı ikinizin de işine yaradı. Arkadaşın evli mi? Ya sen? Çoluk çocuk... Değil mi ya?

Bir de başta koca yollara mayın döşenmiş, arkadaşın 2 yıl şans eseri mayınlar patlamadan bu yolları geçmiş. Şimdi aklı başına gelmiş ve seni terk etmiş. Bugünlerde uzatmaları oynuyor, gözleri fıldır fıldır yeni birilerini arıyor, haberin ola.

Film seyrederken boşalıyorum

19 yaşındayım. Porno film izlerken 1-2 dakika içinde boşalıyorum ama sevgilimle saatler geçse olmuyor. 5-6 saat sürdüğü oldu ama boşalamadım. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sorun ama sevgilinle ilişkiye girerken biraz filmlerini hayal ediver. Sanal dünyalarda dolaş. 5-6 denemenin sonunda yeniden bana ulaş. Başka formül bulalım.

Kızlar dalga geçerse?

Cinsel organımın sertleşmiş hali 7 santim. Kızlar dalga geçer diye ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, umarım kilolu değilsindir. Kasık yağların varsa onları yok et. Ama çoğunuz ölçüm hatası yapıyorsunuz. Normalin üstünde penisi bile küçük görenler var. Çok içine dert olduysa bir ürolog arkadaşımıza başvur, rahat edersin.

Neden hiç uyumuyor?

Penisim hiç uyumak bilmiyor. Uyumak için yatıyorum ama hep ereksiyon halinde. Uzun süre inmiyor. Bunun için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ilaç alabilirsin. Ama o ilaç penisini değil, seni de uyuşturur. O zaman da çalışma enerjin azalır. İstersen gel anlaşalım. Ona fazla dokunma, sık sık soğuk suyla yıka ya da banyo yap. Ama kendini üşütme.

Genelev beni bitirdi

22 yaşındayım. İlk defa 2 yıl önce genelevde cinsel tecrübe yaşadım. Kadın acele etti psikolojimi bozdu. İstem dışı erken boşalıyorum. Günde 3 defa mastürbasyon yapmadan duramıyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, gençlerimizin bu genelev denemeleri, böyle bir olumsuzluğa mahkum edilmeleri onlara yarattığımız karanlık bir dünya. Kadın aceleci, temiz değil, ortam huzursuz, uygun değil. Duygu yok, sevme ve ön hazırlık yok. Oysa cinsellik önemli.

Özellikle ilk birleşmeler gelecek yılları belirliyor. Şu anda elden bir şey gelmiyor. Sen yaşadıklarını unut. Mastürbasyonu azalt. Evlendiğinde de erken boşalmanı tedavi edeceğiz.

Et parçası gördüm

24 yaşında kızım. Birkaç gün önce nişanlımla ilişkiye girdik. Kızlık zarımdan kan geldi. Akşam eve gittiğimde vajinamda bir et parçası vardı. Et parçası düşer mi ya da zararı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının zedelendiği anlaşılıyor. Ne kadar yırtıldı onu kestirmek zor. Evlendiğinde yeniden kanama olma olasılığı yüksek gibi gözüküyor. Sözüne ettiğin et parçası sorun değil. Onun zarla birleşmeyle ilgisi yok. Her şey zamanı geldiğinde çözülür.

Büyütücü kullansam?

21 yaşındayım. Penisim 11 santim ve ince. İlişkiye girince zevk almıyorum. Sevgilim de şikayetçi. Büyütücü haplar varmış. Acaba kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kulaktan dolma her türlü hayale kapılıp yanlış bilgilerle umutlarını söndürme. Penisinin boyu mutluluk için de, evlilik için de yeterli. Hüner, onu kullanmayı bilmek. Kesinlikle penis büyütücü türü piyasa olaylarına kapılma. Penis sadece 1-2 santim ameliyatla büyür. Senin için buna gerek yok.

Zar kalın ya da esnekse?

İlk gecede kızlık zarı esnek ya da kalınsa ve bozulmazsa bunu karşıdaki kişiye nasıl anlatırız? Bir de bozulması için ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı kalınsa onu zaten bozamazsın, operasyon ister. Ama bunun oranı çok düşüktür. Zar esnekse kanamaz.

Orgazm olamıyorum

23 yaşındayım ve 1 yıllık evli kadınım. Ben orgazm olamıyorum. Her zaman ağrı ve yanma oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir jinekoloğa gidip baktır. Eşinin anlayışı önemli. Senin kendini ne kadar sıktığını da bilmiyoruz. Ağrı psikolojik kökenli ve vajinanın otomatik olarak kasılmasıyla ilgili ise onu biz çözeriz.

Hep ilişki istiyorum

17 yaşındayım. Sabahları uyandığımda penisimin ucunda bir ıslaklık oluyor. Bunun nedeni nedir? Bir de hep ilişkiye girmek istiyorum, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normal bir olay. Öyle olması gerekiyor. Karşı cinsle ilişkiler öyle bir tabak yemek yer gibi basit değildir. Birçok bakımdan da riskli olabilir.

Erkeklere isteğim yok

24 yaşında kızım. Erkeklere karşı cinsel istek duymuyorum. Hep böyle mi sürecek?

CEVAP

Sevgili okurum, fiziği, insanlığı, kültürü, duyguları, anlayış ve sevecenliği kendine uygun birini bulduğunda cinsellik fitili ateşlenecek. Sonra o ateş bacayı saracak. Sen sıcak ve biraz da o gözle bak erkeklere. Evlendiğinde sorun çıkarsa buradayız.

Penisim normal mi?

24 yaşındayım. Penisim 15 santim. Boyu normal mi? Beni beğenmeyecekler diye ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum her şey normal ve yolunda. Hadi bakalım sen artık yola çık.

GÜNÜN SÖZÜ

Eğer hayalleriniz size kuru dallardan meyveler bile toplatıyorsa siz aşıksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder