Dr. Haydar Dümen Erkek yoldan çıkarsa...
HABERİ PAYLAŞ

Erkek yoldan çıkarsa...

Haberin Devamı

Kadınlar binbir hayalle evleniyor. Mutlu olmak, cinselliği doya doya yaşamak istiyor. Bazen bu umutlar suya düşüyor. Çünkü erkek, karısını uyutup banyoyo koşuyor. İlişkiye girmek yerine yanlış yola sapıp mastürbasyon yapıyor ve eşini üzüyor

BÖYLE SORU YOK !

Rekor sayıda mastürbasyon yaptım

24 yaşındayım, yıllardır rekor denenecek sayıda mastürbasyon yapıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Fazla şehvetten mi yoksa rahatsızlık mı? Bana yardım edin. RUMUZ: AKLA ZARAR

CEVAP
Sebebi irade zayıflığıdır değerli okurum. Her gün sigara, ölçüyü aşan alkol alma, kumar ve şans oyunları bağımlılığında olduğu gibi senin olayın da irade zayıflığından kaynaklanıyor. Nasihat ve söz dinlemez, zaten irade iflasta. Uygun bulduğun her yerde basarsın düğmeye. Zamanı gelince ailen de “Evlen gayri” düğmesine basınca sen de onlara “Hee” dedin. İşte ayvayı yedin ve talihsiz eşine de yedirdin. Çünkü normal ilişkinin de bozdun psikolojik yapısını. Gerektiğinde çalarsın bir uzmanın kapısını.



GÜNÜN SORULARI

İki katı kadar büyümek istiyorum

26 yaşındayım. Penisim 12 santim. Ufak geliyor. Ameliyat ile büyütüldüğünü okudum. Ben bu uzunluğun 2 katından bir fazlasını istiyorum. Operasyondan istediğim sonucu alır mıyım?

CEVAP Değerli okurum, mailin bir anımı anımsattı. O zamanlar çok şaşırdığım ve güldüğüm olay şuydu: Sosyal ve eğitim yapısı yerinde orta yaşlarda bir vatandaş telefonla sorular sordu. Son sorusu “Normal penis boyu nedir?” oldu. Ben de ‘Anatomi kitabına göre 15 santim’ diye cevap verdim. Derinden mutlu bir oh çekti. Ben ‘Ne oldu?’ diye sordum. “Benimki 17 santim 2 milim” deyince ben koptum. Şu 2 milim meselesi neyle ve nasıl ölçülür ki! Değerli okurum, biz bize benzeriz. De ki birden tıpta mucize oldu. Teknik gelişti, senin de paran bu işe yetti. İsteğin de oldu. Şimdi ben sana soruyorum, ‘O boyu ne yapacaksın ve ona “He” diyen kadını nerede bulacaksın?’




Hamile kalmam zorlaşır mı?

25 yaşında kadınım. İlişkiye girdiğimizde kocam dışarı boşalıyor. Şimdi iş için yurt dışına gidecek ve biz aylarca birlikte olmayacağız. Çevremdekiler “Uzun süre korunduktan sonra kolay hamile kalamazsın” diyorlar. Acaba bu doğru mu?

CEVAP Sevgili okurum, mailin aracılığıyla tüm kızlara, kadınlara sesleniyorum. İnsan ömrü uzadı. Çoğunuz 90’lı yaşlara ulaşacaksınız. Erken çocuk sahibi olduğunuzda 50’li yaşların sonlarına doğru çocuklar büyüyüp kendi yollarına gidecekler. Siz yalnızlık sendromuna düşeceksiniz. Gebelikte bu hesaplar pek doğru çıkmaz. Bedenin, doğanın, psikolojinin kuralları vardır. Gebelik sadece isteğe bağlı değildir. Dışa boşalma zamanla her ikinizin cinselliğinin ibresiyle oynayabilir. Gebelikten korunmada farklı, olumlu yöntemler de var. Özellikle gebelik takviminizi öğrenin, ona göre hareket edin ve çevrenin sözlerine değer vermeyin.




***************************

Çok geç boşalıyorum

25 yaşındayım. En erken 45 dakikada boşalıyorum. İlişkiye girdiğim kızlar 4-5 kez orgazm oluyor. Bu karşı cinste sorun yaratıyor. Bu süreyi nasıl kısaltabilirim? Geç boşaldığım için kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor.

CEVAP Değerli okurum, şimdilik idare et, üzerine düşme. Çünkü hemen yapılacak bir şey yok. İleride evlendiğin zaman, partnerin sana uyumlu olursa ikiniz de şanslı sayılırsınız. Belki evlendikten sonra bir çözüm arayışına girersin ama şimdi değil.


Mastürbasyonu seviyorum

37 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. 12 yaşında beri mastürbasyon yapıyorum. Eşimle sevişince mutlu olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, birçok evli adam son derece güzel, alımlı karısı varken gizlice mastürbasyon yapıyor. Çare: Kesinlikle profesyonel yardım al. İradeni kullanarak fantezilerini doğru kanala aktarmalısın. Karına yazık oğlum, evlenirken ne hayaller kurdu, bak ne buldu.



Fena oluyorum

16 yaşındayım ve ilişkiye girmek istiyorum. Bir kız veya kadın gördüğümde içimde bir şeyler oluyor. Bunu nasıl yenebilirim?

CEVAP Değerli okurum, neyini yeneceksin ki? Doğanın gücü. Tabii ki rüzgarlarda, fırtınalarda esecek ruhunda. Yapacağın şey o fırtınaların yaşamına zarar vermemesi, bazı şeyleri yıkıp geçmemesi.



Kızlığım bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişecektik ki adet gördüğümü fark ettim. Erkek arkadaşımın penisinin yarısı vajinama girdik. Adet gördüğüm için kızlık zarımın bozulup bozulmadığını anlayamadım. Acaba kızlığım bozuldu mu?

CEVAP Sevgili okurum, anlayamadım, kusura bakma. Tahminim bozulmadı. Ama bunun kesin kararını bir uzman hekim verir. Gidip muayene olmak zor. Yani sana ağır geliyorsa yapılacak bir şey yok. Olayı kendi haline bırakırsın. Ama anlaşılıyor ki ilişkiniz cinsel yönüyle de devam edecek. Bunlar da sizin bileceğiniz işler.



Penisimin boyu normal mi?

18 yaşındayım. Boyum 1.90, kilomsa 115. Penisim 12-13 santim. Sizce boyu yeterli mi?

CEVAP Sevgili okurum, zayıflarsan normaldir. İnersen 80 kiloya, her şey normalin normali olur.



Prostat olur mu?

17 yaşındayım. İdrar yaparken zorlanıyorum. Bu yaşta prostat olur mu? Belirtisi var mıdır?

CEVAP Değerli okurum, üroloji uzmanına gideceksin. Önce idrar tahlili ardından da ultrason incelemesinden geçtikten sonra teşhis konulacak. Sorunun çözülecek, korkma.



Mastürbasyon zarar verir mi?

16 yaşındayım. Günde 5-6 defa mastürbasyon yapıyorum. Yine de kızları görünce kendimi tutamıyorum. Ben çok mu mastürbasyon yapıyorum. Bana zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, fazla yapıyorsun. İraden felç olmuş. Ruhunu da mastürbasyona şartlarsan evlendiğinde eşin yatak odasında seni beklerken, ondan gizli mastürbasyon fırsatı ararsın. Böylece işe yaramaz duruma gelir, çöp sepetine atılırsın. Demedi deme.



Acı hissetmedim ama kan geldi

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk. Acı da dahil hiçbir şey hissetmedim. Çok kan geldi. 2 gün sürdü. Kızlığım bozuldu mu?

CEVAP Sevgili okurum, adet kanını anlatır gibi anlattın. Yüzde 50 bozuldu, yüzde 50 gelen kan adet kanıydı. Bu konuda yetkili doktor görerek karar vermeli.



Kimseyle ilişkim olmadı

17 yaşındayım. Kızlık zarıma zarar gelmesin diye kimseyle ilişkiye girmedim. Son sevgilimle ne olduğunu anlamadan ilişkiye girdik. 2-3 kez ilişkiye girdik ama kan yoktu. Sevgilim başka biriyle olduğumu düşünüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, esnek dedik ya. Ben de oh bee herkese duyurdum. Kızlarımıza da bu iyiliği yaptım bu bilinci aşıladım diye seviniyordum. Meğersem bir arpa boyu yol almışım. Esnek kızım, esnek. En iyi sen seni bilirsin. Kızlık zarı da durup dururken erimez. Bu yazıyı sevgilinin önüne koy. Yüzüne ters ters bak. Onurunla oynamasın.



Tedavisi var mı?

22 yaşındayım. Sözlüm de 18 yaşında. Kendimize sınır koyduk, öpüşmeden ileri gitmiyoruz. Sorunum erken boşalma. Okulumuz bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Evlenmeden önce neler yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, evlene kadar yapacağın mastürbasyonlarda zamanı uzat. Arada durakla. Başka şeyler düşün. Kalk, dolaş. Şimdilik bunlar yeterli. Gerçek tedavi evlendiğin zaman olacak.

GÜNÜN SÖZÜ: Teslimiyet aczin beyaz mendili, zafer ise azmin sancağıdır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder