Yaşam Erkekler aldatıyor çünkü affediliyor

Erkekler aldatıyor çünkü affediliyor

Paylaş
Erkekler aldatıyor çünkü affediliyor

Araştırmaya göre, erkekler kolayca affedildikleri ve yaptıkları yanlarına kâr kaldığı için eşlerine ihanet etmekte sakınca görmüyor

İngiliz yazar Peadar de Burca (36) erkeklerin eşlerini neden aldattığını araştırıp kitap yaptı. 5 yıl süren araştırması için eşlerini aldatan 250 erkek ve aldatılan 60 kadınla görüştü. Kadınların 57’si eşlerini affetmişti. Yazar şu sonuca vardı: “Erkekler kolayca affedildikleri ve yaptıkları yanlarına kâr kaldığı için eşlerine ihanet ediyor.”

Haberin Devamı

İşte yazarın diğer tespitleri: Erkekler eşlerine sürekli yalan söylüyor. Kadınlar kendisini aldatırken yakaladıkları eşlerinin suçluluk hissettiğini sanıyor. Ama çoğu erkek hiç suçluluk duymuyor. Erkekler, aldattıkları eşlerinin ruhlarını nasıl yaraladıklarını fark etmiyor bile. Çoğu eşinden çok bir sonraki metresinin kim olacağı üzerine kafa yoruyor. Aldatma sebebi ise ‘boş hayatlarını doldurmak’.

Aldatılan kadınların ortak noktası kendilerine güvenmemeleri. Kocalarını ellerinde tutmak isteyen kadınlara tavsiyelerim şunlar: Kendinize güvenin. Sürekli ilgi talep edin. Erkeğinize sizinle birlikte olduğu için ne kadar şanslı olduğunu açık açık gösterin. Eğer aldatırsa asla ikinci şansı olmayacağını bildirin.

Haberin Devamı