Gündem Erkekler baktı, kadın kurtardı

Erkekler baktı, kadın kurtardı

Paylaş
Erkekler baktı, kadın kurtardı

Refüje çarpan sürücü kazanın ardından araçta kalp krizi geçirirken dönüp bakan olmadı ama bir kadın sürücünün müdahalesi hayat kurtardı

Tekirdağ'da otomobili ile orta refüje çarpan 45 yaşındaki Mehmet Telli direksiyon başında kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu. Kazayı göre sürücüler durmadan geçerken Telli, kadın sürücünün yaptığı kalp masajı ile hayata döndü.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Tekirdağ’ın en işlek yolu olan Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul Merter Veysel Karani Camii İmamı 45 yaşındaki Mehmet Telli, eşi Semra Telli ile birlikte Tekirdağ’a akrabalarını ziyarete geldi.

>> DENİZE UÇANLARI DA BİR KADIN KURTARMIŞTI

Hükümet Caddesi üzerinde 34 VE 8478 plakalı otomobili ile seyreden Telli, orta refujü fark etmeyince hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Telli direksiyon başında kalp krizi geçirdi, eşi Semra Telli ise kısa süreli baygınlık geçirdi. Telli’nin kalp krizi geçirmesi sırasında otomobil boşta kalarak geri kaydı ve kaldırıma çarparak durabildi.

KAZA ANI MOBESE'DE

Mobese kamerasının da saniye saniye görüntülediği kazaya tanık olan araç sürücüleri hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etti. Bu sırada aracı ile yoldan geçen bir kadın sürücü otomobilinden inerek Mehmet Telli’ye ilk müdahaleyi yaptı.

Kadın sürücünün müdahale ettiğini gören diğer sürücüler de durarak ona yardım etti. Kadın sürücü kalp masajı yaparak Telli’yi hayata döndürdü.

Olay yerine çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Telli’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3504","3504","201010","3504-4.jpg");