Uğur Alkapar Erkekler cephesinde kim iniyor, kim çıkıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Erkekler cephesinde kim iniyor, kim çıkıyor?

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

ŞAHAN GÖKBAKAR

Recep İvedik 5’in kırdığı rekorla büyük başarı elde eden Şahan Gökbakar, adeta yeni Türkiye’nin de bir portresini çiziyor. Ama onu üstlere taşıyan, Cem Yılmaz’ın yapımcısı olduğu Deli Aşk’ın afişini paylaşarak verdiği destek, uzattığı zeytin dalı oldu.

GÜN AKINCI

Fırtınası pek iyi bir başlangıç yapmadı. Ama ekrana Gün Akıncı adındaki yakışıklıyı kazandırdı. Kızlar şimdiden bir sonraki projesini beklemeye başladı. Fox TV’nin yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası pek iyi bir başlangıç yapmadı. Ama ekrana Gün Akıncı adındaki yakışıklıyı kazandırdı. Kızlar şimdiden bir sonraki projesini beklemeye başladı.

MABEL MATİZ

Homofobik ‘sözde’ hayranına verdiği şahane cevapla sosyal medya gündemine oturdu. İkiyüzlü insanların bol bulunduğu bu coğrafyaya Mabel Matiz gibi adamlar lazım.

İNENLER

ÖZCAN DENİZ

15 yıl önceki Asmalı Konak’ı tekrar ısıtıp seyircinin önüne koyarsan, yemezler. Saçlar boyansa da, yanına Aslı Enver konsa da olmuyor işte. İstanbullu Gelin’in ömrü bakalım ne kadar sürecek.

ALİŞAN

Alişan tribünlere oynamaya karar verip, “Yabancı kadın istemem, illa Müslüman kızla evlenirim” demiş durduk yerde. Bence endişelenmesin. Yabancı kadını tavlaması için önce dil öğrenmesi falan lazım.

KEREM BÜRSİN

Ne tantana kopmuştu haftalarca! Yeni dizisinde şöyle olacak, böyle yapacak haberleri yapa yapa yorulmuştuk. Ne oldu? Bu Şehir Arkandan Gelecek reytinglerde yerlerde. Demek ki artık bir işin yıldızı kadar, hikâyesi, senaryosu da önemliymiş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder