Yaşam Erkeklere gün doğdu!

Erkeklere gün doğdu!

Paylaş
Erkeklere gün doğdu!

Erkekpaketi.com isimli site, Türkiye'de ilk defa yalnızca abonelik sistemiyle hizmet vererek abone olan erkek müşterilerine diledikleri periyotlarda düzenli olarak iç çamaşırı, çorap, tıraş ürünleri ve prezervatif gönderiyor

Erkeklerin en büyük sıkıntısının, kendileri için iç çamaşırı ve çorap alışverişi yapmak fikrinden hareketle ortaya çıkan girişim, ürünleri düzenli olarak abonelerin tercihine göre 3 ayda bir, 2 ayda bir ya da ayda bir gönderiyor.

Sistemin abonelik ile çalışıyor olması erkekler için olduğu kadar kadınlar için de işin en can alıcı noktası; çünkü çoğu erkek iç çamaşırı ve çorap gibi temel ihtiyaçları için alışveriş yapmaktan hoşlanmadığından bunları eşleri, kız arkadaşları veya anneleri gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Site her iki taraf için de sıkıcı bir alışveriş süreci olan bu durumu çözmek için abone müşterilerinin kapısına, belirlediği paketini dilediği periyotta düzenli olarak gönderiyor. Bu da özellikle zamanını bu tarz alışverişle geçirmek istemeyen ve hatta bundan hiç hoşlanmayan erkekler ve bu alışverişle uğraşmak zorunda kalan kadınlar için hayli değerli bir hizmet.

Sitenin çalışma şekli oldukça basit. Paketini belirleyip abone olan müşterinin yapacağı tek şey, beden ve renk tercihlerini belirleyip, paketini hangi sıklıkta istediğini seçerek ödemeyi yapmak. Bundan sonrasını firma hallediyor. Müşterinin paketi, belirlediği periyot süresince adresine gönderiliyor ve böylece müşteri eskimiş ve yıpranmış çamaşırlarından, delik çoraplarından ve en önemlisi alışveriş derdinden düzenli olarak gelen paketler sayesinde kurtuluyor.

ERKEKLERİN EN BÜYÜK SIKINTISI

Girişimin kurucusu Ersin Mete Ertürk, “Biz erkekler için en büyük sıkıntı iç çamaşırı ve çorap alma konusunda yaşanıyor. Çoğumuz, bu işi eşlerimize, sevgililerimize veya annelerimize bırakıyoruz; çünkü bunun için zamanımız yok ve iç çamaşırı ile çorap alışverişi erkeğe angarya geliyor. Biz de erkekleri bu sıkıntıdan kurtararak ihtiyaçlarına göre belirleyecekleri paketi bir kere seçtikten sonra, düzenli olarak diledikleri periyotta kapılarına gönderiyor ve bir daha bu sorun için endişelenmemelerini sağlıyoruz” diyor.

KADINLARA İPUCU VERİYOR

Haberin Devamı

İç çamaşırı ve çorabın yanında erkeklerin en temel ihtiyaçları olan tıraş ve bakım ürünleri ile prezervatif de sunan sitede, sadece kadınlara yönelik bir bölüm olan “Kadınlar Odası” da yer almakta. Müşterilerinin yalnızca erkekler olmayacağı düşüncesinden hareketle oluşturulan bu sayfada, kadınlara, erkeklerin iç çamaşırı giyim tarzlarına yönelik ipuçları ve beden ölçüleri sunuluyor.

Erkekpaketi.com yetkilileri, üyelerinin sadece erkekler olmadığını, kadınlardan da çok talep gördüklerinin altını çizerek kadınların eşleri ve çocukları için paket seçtiklerini söyledi.

Basın bülteni

Haberin Devamı