Mehmet Coşkundeniz Erkeklerin uzak durması gereken 10 kadın tipi
HABERİ PAYLAŞ

Erkeklerin uzak durması gereken 10 kadın tipi

Haberin Devamı

1 - FLÖRTÖZ KADIN: Her erkek flört etmesini bilen bir kadından etkilenir. Ama kendisiyle... Başka erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan kadınlar erkekler için iticidir. Flörtöz kadınlar başta özgüveni yüksek gibi gelse de aslında bu kadar çok ilgi çekmeye çalışması kendine duyduğu güvenin yerlerde olduğunu gösterir.

2 - EVLİLİK MERAKLISI KADIN: Evet, bir gün herkes evlenecek. Ama bir kadın daha ilk buluşmada konuyu evliliğe getiriyorsa, ilişki sırasında da sık sık arkadaşlarının evlendiğinden dem vuruyorsa, “Peki bizim ilişkimiz nereye gidiyor?” diye olur olmaz yerlerde soruyorsa, bu onun evlilik meraklısı olduğunun işaretidir. Uzak durulmasında fayda var.

3 - AŞIRI İLGİLİ KADIN: Annecilik oynamayı sever. Hayatınızın her alanına müdahale eder. Ne giyeceğinizden tutun da yatacağınız saate kadar. Bu ilgi önceleri hoşunuza gitse de bir süre sonra sizi boğacaktır. Böyle bir kadınla beraberseniz değişmesini beklemeyin. Çünkü onu besleyen en önemli unsur bu ilgi gösterileri. Bence hemen kaçın.

4 - YAPIŞKAN KADIN: Her şeyi sizinle beraber yapmak isteyen, yalnız başına hiçbir şey yapmayan, bir erkeğin varlığını her şeyin üzerinde gören kadınlar da uzak durulması gereken kadınlardır. Çünkü size kendinize yaşama şansı bırakmayacaktır. Günde 20 kere arayıp hayatınızı size dar edecektir.

5 - SOSYAL MEDYA BAĞIMLILARI: Hayatlarını Twitter’a, Instagram’a, Facebook’a vakfetmişlerdir. Çiçeği, böceği, yemeği, bebeği, kısacası gördükleri her şeyi fotoğraflayıp yerlerini de etiketleyerek sosyal medyada paylaşırlar. Tabii kendi seksi fotoğraflarını da koymayı unutmazlar. Zaten sizi de internetten bulmuştur. Unutmayın birkaç like, her zaman sizden daha değerlidir.

6 - ÇOK KONUŞAN KADIN: Kadınların erkeklerden daha fazla konuştuğu bir gerçek. Ama bunu abartmanın da alemi yok. Üstelik bu tür kadınlar siz sustukça daha çok konuşacak, hatta sizi “Benimle iki kelime bile konuşmuyorsun” diye suçlayacaktır. Sohbete evet ama boş ve gereksiz konuşmaya hayır!

7 - ALIŞVERİŞ MERAKLISI KADIN: Mekanları her zaman şehrin ünlü alışveriş merkezleridir. İndirimleri takip etmek, yeni trendleri vitrinde görmek en büyük hobileridir. Bu tipler, alışverişe çıkamadıkları zamanda da internetteki alışveriş sitesinin müdavimi olurlar. 500 ayakkabı, 300 bluz, 200 çanta... Bunların arasında kendinize yer bulamazsınız beyler...

8 - DUYGU SÖMÜREN KADIN: Birazcık tartışsanız, azıcık atar yapsanız gözyaşları sel olur çağlar. Ağlamak, bu tür kadınların en büyük silahıdır. Siz “Ah, ağlattım” diye vicdan yapıp “Aşkım özür dilerim” aşamasına geçtiğinizde o muzaffer bir komutan ifadesiyle yeni zaferini kutlayacaktır. Beyler, bu tuzağa düşmeyin.

9 - BEBEK TAKLİDİ YAPAN KADIN: Yıl olmuş 2017, hâlâ bunu yapan kadın var. Böyle bir şey olabilir mi ya? Bu şekilde davranarak istediklerini size yaptırmayı amaçlar. Bazen bebek taklidi yapar, bazen de anladığı şeyleri aptala yatarak anlamamazlığa gelir ve size tekrarlatır. Siz gerçekten bu çocuk oyununu oynamak istiyor musunuz?

10 - SEKSİ SİLAH GİBİ KULLANAN KADIN: Sevişmek en güzel duygu alışverişi. Ama bazı kadınlar var ki; seksi ödül-ceza sistemi içine alır. Sevişecekseniz onu mutlaka hak etmelisiniz. Çünkü ona göre, dünyanın en değerli hazinesi vücududur. Buna prim vermeyin. En kötü ihtimal biraz yokluk çekersiniz. Ama sonra bu cendereden kurtulduğunuza dua edersiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder