Magazin 'Erkekten takdir ve iltifat beklerim'

'Erkekten takdir ve iltifat beklerim'

Paylaş
'Erkekten takdir ve iltifat beklerim'

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, büyük başarılara imza atıp ödüller alsa da her zaman bir erkekten takdir ve iltifat beklediğini söyledi

Demet Akalın, önceki gün, Türkmax'te yayınlanan 'Her Şey Tadında' adlı programa konuk oldu. Programın magazine ayrılan bölümünde, Esin Övet'in sorularını yanıtlayan Akalın, kendi aşk hayatını masaya yatırmayı da ihmal etmedi. İş konusunda çok disiplinli ve mükemmeliyetçi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Başarısız insanlara tahammülüm yok, onlarla arkadaşlık bile yapamam" dedi.

HEPSİ KÜÇÜK BİR BABAYDI

Akalın, erkekler hakkında ise şöyle konuştu: "Büyük başarılara imza atıp ödüller alsa da, insan bir erkekten takdir ve iltifat bekliyor. Ben şefkat arsızıyım, bu yüzden sevmekten çok sevilmeyi tercih ederim." Bu durumun, babasını çok küçük yaşta kaybetmesinden kaynaklanıyor olabileceğini söyleyen ünlü şarkıcı, şimdiye kadarki sevgililerinin hepsini küçük birer baba olarak gördüğünü de sözlerine ekledi.

SILA KENDİNİ ANLATSAYDI

Son birkaç aydır büyük merakla beklediği albümlerin bile kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Demet Akalın; Sıla'nın bir röportajda söylediği "Demet Akalın dinlemiyorum' sözleriyle ilgili ise şöyle konuştu: "İnsanları takdir etmek seni alçaltmaz. Keşke röportajında kendisiyle ilgili olan şeylere cevap verseydi. Eğer benimle yapılan bir röportajda manşete başka birinin ismi çıksaydı çok üzülürdüm, sokağa çıkamazdım."

Haberin Devamı