Dr. Haydar Dümen Erkektir yapar!
HABERİ PAYLAŞ

Erkektir yapar!

Haberin Devamı

Erkeklerin mastürbasyona olan bağımlılığı malum. Evlenseler, eşlerini çok sevseler, mutlu olsalar bile bu gençlik alışkanlığından vazgeçmiyor, gizli gizli de olsa yapmaya devam ediyorlar. Ama yaptıklarının birlikte oldukları kadını ne kadar üzdüğünü fark etmiyor ya da bu konu üzerine düşünmüyorlar. Beyler, elinizdekini kaybetmeden kıymet bilin....

GÜNÜN SORULARI

Vajina görünce panik yapıyorum

24 yaşındayım, iyi bir işim var. Bugüne kadar 10 kızla ilişkim oldu. Tek derdim ilişkiye girememek. Sevişirken her şey yolunda ama kızın vajinasını görünce panik yapıyorum, kusmaya başlıyorum. Ne olur bana yardım edin.CEVAP Değerli okurum, görüyorum ki bu da başka bir dertmiş. Bu köşede neler neler gördük. Tam 50 yıldır da ben neler gördüğümü anımsamıyorum. Beyin depom ağzına kadar dolu. Şu 10 kızla arkadaşlıklarının tümü vajina kontrolü yapan jinekologlar gibi mi oldu? Sadece bakıp geçtin mi? Yoksa yemeği pişirdiniz, sofraya oturdunuz, tencerenin kapağını açınca “Amanın bunun kokusu da neymiş” deyip lavaboya mı koştun? Ya da gördüğünü tarantulaya (zehirli örümcek), bir fare ölüsüne mi benzettin? Hani biraz ipucu olsaydı diyorum. Şimdi sen psikolojik muayene için benim karşımda olsaydın. Aman Tanrım, sana ne ukalalıklar yapardım. İnerdim çocukluğuna, o yaşta kadın cinsel organı gördün mü diye sorunca sen de ‘Evet’ dersen, ‘Tamam buldum’ diye yerimden fırlardım. Sen de ‘Ne buldu acaba’ diye umutla gözüme bakarken ben olayı açıklayınca sen de benim kadar cinsen ‘Hocam, o zaman hep böyle kalacak demek. O görüntü orada duruyorsa nasıl silip atacağım’ diye sorardın. Ben de ‘O senin sorunun’ der, ardından ‘Öyle bir seansla kurtulacak bir şey yok’ diyerek bu sözün yorumunu sana bırakırdım. Bu soyut yorumu bırakalım, somuta bakalım. Yine de benim sözlerime fazla takılma. Bir psikiyatırdan yardım almayı unutma.

İlişkiye girdiğimizde kız çığlıklar atıyor



17 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde sürekli çığlık atıyor. Birileri duyacak diye çok korkuyorum. Sizce bu normal mi? CEVAP Değerli okurum, çığlık normal de 17 yaşında kız arkadaşınla ilişkiye girmen normal değil. Bırak o birilerinin duymasını, dua et ki el alem duymasın. Oralara gelmeden şu kızın psikolojisinin analizini yapayım. İster bu yazıyı kes, bir şişe suya at. Her gün 1 bardak iç. Eskiden muskacılar böyle yapardı. Şimdi Yaradana şükür, bunlar bitti! Ülke yani halk ‘Her konuda bilim’ diyor başka bir şey demiyor!!! Kız heyecanlı yani reaksiyonları çılgınca ve kendine özgü çığlıkça! Bu sözcük uydu, anlamı değiştirmiyor, gizemli bir mana arama. Babası ona bir laptop getirince, sokakta arkadaşlarını görünce de aynı çığlığı atardı. Demek ki senden memnun ve de mutlu. İşte bu senin yandığının resmidir. Aklıma hep çatlak bir kız imajı düşüyor. Böylelerinin ne yapacağı belli olmaz. Ya gebe kalıverirse? Seyreyle çığlıkları. Ya da sen ‘Ben sana layık değilim’ durumunda kalırsan o çığlıklar seni yerin dibine sokar. Bir ihtimal 18 yaşında baba olmaya ne dersin? İstersen şu çığlıkçıya yol ver, ben seni uyarıyorum. Sonra ‘Yandım’ feryatlarını duymak istemiyorum. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Kötülük yapanın da yanına kalmadığı söylenir de galiba bizim onu görmeye ömrümüz yetmiyor.

Mastürbasyon yapan kocamdan soğudum



26 yaşında evli kadınım. Eşim benimle ilişkiye girmekten çok mastürbasyon yapmayı tercih ediyor. Sanırım gençliğinden kalma bir alışkanlık. Bu nedenle eşimden soğudum. Sizce onu geri kazanmak için ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, alıştıkları için gül gibi eşlerini bırakıp banyoda gizli gizli mastürbasyon yapanların sayısı çok. Beyin bilgisayarı ona programlandığından önüne konulan başka nimetleri istemiyor, kendisi için bal şeker olan keçiboynuzundan vazgeçmiyor. Eşinden soğuma. Bir mücadele dönemi yaşayacaksınız. Böylece evliliğinizin kurtulacağına inanıyorum.

Sabaha kadar seviştik bir türlü boşalamadım



Geçen hafta kız arkadaşımla sabaha kadar sevişmemize rağmen bir türlü boşalamadım. Mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Ne olmuş olabilir? CEVAP Sevgili okurum, sen mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma, zorlama. Evlilik gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmede orgazma alışırsın.

İlişkiye girmedim

23 yaşındayım ve hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. Bu bir hastalık mıdır? CEVAP Değerli okurum, çekingenlik, acemilik, ortam bulamama, belki de daha önemlisi kendine güvensizliğin. Her neyse. Zamanı gelmiş. Birleşmeye kendini hazırla.

Geneleve gitsem AIDS olur muyum?



15 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Arkadaşlarım geneleve gidiyor. Ama benim AIDS korkum var. Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, AIDS olma korkundan daha çok benim de korkularım var. Gencecik körpe ruhunu, genelev olumsuzlukları içine atarak hayal ettiğin sonuçları alamayabilirsin. Umudunun yıkılması senin gelecekteki cinselliğini ve kimliğini değiştirecek nitelikte olabilir. Mastürbasyonu haftada 1-2 defa yapmaya devam. Hadi bilemedin, 2-3. 18 yaşına bir gelelim. Milyonlarca Türk genci o yolu izliyorsa sen de o gruptan ayrılma.

Acaba eşimi mutlu eder mi?



19 yaşındayım, penisim 13 santim. Partnerimi tatmin edemeyeceğimi düşünüyorum. Günde en az 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu beni çok yoruyor. Sizce bu normal mi? CEVAP Değerli okurum, penisin normal. Mastürbasyonun fazla. Bu açıdan korkmadan göğsünü gere gere cinsel ilişkiye girebilirsin.

Kıyafetlerden bile belli oluyor



Penisim çok büyük. 30 yaşındayım. Bu zamana kadar girdiğim ilişkiler yarım kaldı. Bu yüzden evlenmekten çekiniyorum. Giydiğim elbiselerden bile belli oluyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, yarım yarım ilişkiye devam. Şimdilik başka sözüm ve çözüm yok. Tabii ki evlen ve çocukların olsun.

Penisim ne kadar uzar?



33 yaşındayım, penisim 9 santim. Sevgilimi mutlu edemeyeceğim diye korkuyorum. Penis büyütücü ilaçlar var. Yararı olur mu? Ameliyat olsam ne kadar uzar? CEVAP İç içe geçmiş çok önemli sorunları, kısa bir cevapla çözüp düzlüğe çıkmak istiyorsun. Değerli okurum, şu boy meselesine değinelim. Sadece ameliyatla belki 1-2 santim uzar. Bu konudaki kesin kararım, bir uzmana görünmendir.

Sertleşme olmuyor


54 yaşındayım ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Doktorum damar yırtılması olduğunu söyledi. Tedavisi var mıdır? CEVAP Değerli okurum, doktorun söylediği doğrudur. Ama bunun için penis damarlarının ölçülmesi gerekir. Bunun da adı renkli penis doppleridir. Teşhis öyleyse onun kesin tedavisi var ve hayat boyu da sürer. Önce bir teşhisi tam koyalım. Gerisine bakarız.



10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder