Advertorial Erken Rezervasyon Gerçekten Avantajlı mı?
Sponsorlu

Erken Rezervasyon Gerçekten Avantajlı mı?


Paylaş
Erken Rezervasyon Gerçekten Avantajlı mı?

Erken Rezervasyon Gerçekten Avantajlı mı?

Tatil için Erken Rezervasyon Dönemleri Gerçekten Avantajlı Mı? Gezisitesi.com yanıtladı...

Uzmanlara soruldu: “Erken Rezervasyonlu Tatil Kampanyasındaki % 40 indirimler gerçek mi?”

Her yıl belli dönemler arasında duyurusu yapılan erken rezervasyon sayesinde yaz tatilini erkenden rezerve edenlerin % 40’a varan indirimlerle tatil yaptıkları biliniyor. Türkiye’de tatilcilerin yaklaşık yarısı bu dönemlerin fiyat avantajlarına şüphe ile yaklaşıyor.

En çok karşılaşılan önyargılar ise “fiyat avantajına güvensizlik” ve “iptal koşulları” konularında olduğunu belirten Gezisitesi.com turizm uzmanları ise bu dönemi yüksek sezonda yapılacak tatiller için büyük fırsat olarak değerlendirip tavsiye veriyor. Üstelik tatillerini erken satın almış olsalar bile, tatilcilerin planlarının değişmesi durumunda % 100 iade güvencelerinin olduğunun altını çiziyorlar.

Erken rezervasyon dönemi içinde bulunan Gezisitesi.com ile içinde bulunduğumuz dönemin neden avantajlı olduğu sorusuna; otellerin doluluğunda önceden ayırtılmış odalarda otelden otele değişen oranlarda avantaj yakalanabileceği cevabını veriyor.

%40’a varan Erken rezervasyon tatil fırsatlarından yararlanmak için hemen tıklayın!

Erken Rezervasyondan hangi tarihlerde yararlanmalı?

Yıl içinde planladığınız tatilinizi bir kaç ay öncesinde rezervasyon yaptırarak, aynı seyahati fiyat avantajıyla daha uygun bir ücrete alabilirsiniz. Böylece tatil planınıza erken karar verip, belirlenmiş indirimler dahilinde erken rezervasyon avantajı ile satin alabilirsiniz.

Gezisitesi.com’un turizm uzmanları: “rezervasyonun mümkün olduğunca erken gerceklestirilmesi, tatil icin odenecek tutarin da daha az olmasinı sağlamaktadır. Ayrıca, indirim oranları, ilk periyodda en yüksek oranlarda sonrasında giderek düşmektedir. Bu sebeple tatil tarihinin erkenden belirlenerek satin alinmasi hem en yüksek indirim oranları ile rezervasyon yaptirilmasi hem de olasi yer bulamama probleminin onune gecilmesi acisindan son derece onemlidir. Dolayısıyla rezervasyonunuzu ne kadar erken yaparsanız o kadar ucuza tatile gidebilirsiniz.”

Tatil günleriniz değiştiği için iptal etmek isterseniz tüm ücret iade ediliyor...

Çok avantajlı tatil seçenekleriyle tüketicilere cazip fırsatlar sunan Gezisitesi.com, Doğan Online şirketler grubuna bağlı bir turizm acentesi olarak erken rezervasyonda % 40’a varan indirimlerle birlikte peşin fiyatına 12 taksit imkanı sağlarken, kullanıcılarına erken rezervasyon sigortası sayesinde giriş gününden 72 saat öncesine kadar % 100 rezervasyon iptali ve kesintisiz para iadesi fırsatı sunuyor.

Tatil tarihleriniz değiştiği için iptal etmek isterseniz erken rezervasyon sigorta bedeli haricinde tüm ücret iade ediliyor. Erken rezervasyon sigorta bedeli ise 10 TL’den başlıyor. Böylece tatil tarihleri değişebilecek olanlar bile erken rezervasyon dönemlerinden yararlanabiliyor.

Erken rezervasyon sigortasının detaylarını görmek için tıklayınız

Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinde konaklamanın bedeli, Gezisitesi.com ile her bütçeye hitap ediyor. Site üzerinden satışa çıkarılan taksitli tatil seçenekleri, 20 TL’den başlayan cazip fiyatlarla oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, her şey dahil ve ultraher şey dahil konaklama imkânları sunuyor.

Erken rezervasyon kampanyasında, Alanya, Lara, Belek, Side, Kemer, Kaş, Fethiye, Dalaman, Dalyan, Marmaris, Bodrum, Kuşadası, Didim, Çeşme ve Ayvalık’ta bulunan yüzlerce oteli kapsıyor.

Siz de uygun fiyatlarla unutulmaz bir yaz tatili yaşamak istiyorsanız, 4 Nisan Pazartesi gününe kadar % 40’a varan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Uygun taksitler, kolay ödemeler

Gezisitesi.com, üyelerine seçenek bolluğu kadar ödeme kolaylığı da sunuyor. EFT veya havale yoluyla ödeme yapmak isteyenlere, %5 oranında ekstra indirim sağlanıyor. Kullanıcılar, tatil ücretlerini, kredikartları ile peşin fiyatına 12 aya varan taksit seçenekleriyle ya da çiftkredi kartı ile de ödeyebiliyor. Bunun yanı sıra Gezisitesi.com, bazı bankalarla yaptığı anlaşmalar kapsamında kullanıcılarına, birikmiş puanlar ile ödeme yapma imkanı da tanıyor.

Bankaların erken rezervasyon dönemine özel olarak uyguladıklaları kampanyalar ise şöyle;

Bonus Kart’ın +3 taksit, Finans Kart’ın 3 ay taksit erteleme ve Axess Kart’ın şimdi al Haziran’da öde kampanyası 31 Mart 2011 tarihine kadar devam etmektedir.

Erken rezervasyondan yararlanmak için hemen tıklayın!