Magazin Erkenci Kuş 1. bölüm 2. fragmanı! Ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncuları...

Erkenci Kuş 1. bölüm 2. fragmanı! Ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncuları...

Paylaş
Erkenci Kuş 1. bölüm 2. fragmanı! Ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncuları...

Star TV'de yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman'ın paylaşacağı dizi, tesadüf eseri karşılaşan Sanem ile Can'ın büyük aşkını konu alıyor. İşte proje hakkındaki detaylı bilgiler...

Star TV yaz sezonuna hızlı girmek istiyor. "Kalbimin Sultanı" dizisinin ardından "Erkenci Kuş" adlı dizi yayın hayatına giriyor. Dizinin başrolünde; Demet Özdemir ve Can yaman yer alıyor. Proje 26 Haziran Salı günü ilk gösterimini yapacak. Dizinin ilk bölüm fragmanları da yayınlandı.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı projenin yönetmenliğini Çağrı Bayrak, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstleniyor. Erkenci Kuş'un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.

ERKENCİ KUŞ KONUSU

Çekimleri geçtiğimiz günlerde İstanbul'da başlayan dizide, güzel oyuncu Demet Özdemir; üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca bakkal dükkanı sahibi olan babasına yardım eden deli dolu, hayalperest Sanem karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Can Yaman ise dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Dizide; reklam ajansında işe başlamak zorunda kalan Sanem ve reklam ajansı sahibi olan babasının koltuğuna geçen Can'ın arasındaki engellerle dolu tutkulu aşk izleyenleri etkisi altına alacak.