Magazin Erkenci Kuş 10. son bölüm izle! Ekenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkenci Kuş 10. son bölüm izle! Ekenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Erkenci Kuş 10. son bölüm izle! Ekenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkanci Kuş 10. bölüm dün akşam Star TV'de ekranlara geldi. Erkenci Kuş son bölümde Can ve Sanem hiç olmadığı kadar yakınlaştı. Yeni bölümde neler olacağı ise şimdiden merak edildi.

Star TV'nin her salı büyük bir heyecan ve ilgiyle izlenen dizisi Erkenci Kuş'un 10. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Erkenci Kuş son bölümde Can, Polen'den ayrılıyor. Sanem de Levent'in 'Albatros' olmadığının farkına varıyor. Bu yaşananların ardından yalnızlığa ve düşünmeye ihtiyaç duyan Sanem, kendini sahile atıp kamp kuruyor. Fakat, Can da Sanem'in peşinden geliyor. Ve ikili bir hayli yakınlaşıyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM İZLE

Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor.

Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Haberin Devamı

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak..

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Erkenci Kuş son bölümün ardından 11. bölüm fragmanı ekrana geldi. Erkenci Kuş yeni bölümde Cab ile Sanem kamp alanında hatta hamakta birlikte uyuyor. Sabah ise Can halinden bir hayli memnunken Sanem telaşa düşüyor. Vaktin nasıl geçtiğini anlamayan Sanem bir evvel olay yerinden kaçmak istiyor.