Magazin Erkenci Kuş 11. son bölüm izle! 12. yeni bölüm fragman yayınlandı!

Erkenci Kuş 11. son bölüm izle! 12. yeni bölüm fragman yayınlandı!

Paylaş
Erkenci Kuş 11. son bölüm izle! 12. yeni bölüm fragman yayınlandı!

Erkenci Kuş 11. bölüm dün akşam ekrana geldi. Erkenci Kuş son bölümde her zaman olduğu gibi bir yanda eğlence diğer yanda romantizm vardı. Sanem sonunda gerçek 'Albatros'un Can olduğunu öğrendi ve ikili son sahnede dudak dudağaydı.

Star TV'nin ve ekranların romantik-komedi tadındaki en iyi işlerinden biri olan Erkenci Kuş'un 11. bölümü dün akşam izleyenleriyle buluştu. Erkenci Kuş son bölümde beklenen oldu. Can ve Sanem ilk buluştukları yerde tekrar bir araya geldi ve Sanem ile gerçek 'Albatros' yeniden dudak dudağa öpüştü. Şimdi dizinin fanları neler yaşanacağını merak ediyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM İZLE

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜM ÖNİZLEME

Keyifle izlenen dizinin son bölümünün ardından 12. bölüm önizleme yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can'ın 'Albatros' olduğunu öğrenen Sanem, deliller gibi aşık olduğu adamı sorguya çekiyor. Can'ın ise her soruya verecek güzel cevapları var.