Magazin Erkenci Kuş 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sanem deşifre mi olacak?

Erkenci Kuş 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sanem deşifre mi olacak?

Paylaş
Erkenci Kuş 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sanem deşifre mi olacak?

Erkenci Kuş 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölüm yarın akşam ekrana gelirken Sanem şans eseri model oluyor ve Can'la birlikte çalışmak zorunda kalıyor. Diğer yandan Sanem'in gizli kapaklı işleri başına yine iş açıyor.

Star TV'nin salı günleri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Erkenci Kuş'un 4. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde bakkalın borcunu ödeyen Sanem, ailesinden her şeyi saklayınca olanlar oluyor. Tüm oklar Sanem'in üzerine çevrilirken Mevkibe kızının peşine düşüyor. Öte yandan Sanem'in yüzüğü takmasıyla işin seyri iyice değişiyor, artık herkes Sanem'i nişanlı olarak biliyor.

Haberin Devamı

AJAN İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA

Can artık şirketteki ajanın ortaya çıkması için deyim yerindeyse seferberlik düzenliyor. Şirket içindeki teftiş her şeyi ortaya çıkaracak fakat Emre, Sanem'den teftişi baltalamasını istiyor. Bakalım her şey gün yüzüne çıkacak mı?

SANEM MODEL OLUYOR

Dernekte birçok kişinin ilgisini çeken Sanem'e modellik teklifi geliyor. Emre, az bir çabayla Sanem'i bu konuda ikna ediyor. Sanem'in fotoğraflarını çeken isim ise Can oluyor. Can, Sanem'i karşısında görünce şaşkınlığa uğrarken çekimler eğlenceli bir şekilde son buluyor.

CAN AŞKA GELDİ

Çekimler sonrası verilen davette Sanem, giydiği pembe elbiseyle göz kamaştırırken şirketin patronu Fabri, güzel kadınla dans ediyor. Bu olayın ardından Can kıskançlık krizine girerek Fabri'den kibarca Sanem'i geri alıyor. İkili daha sonra dans ediyor ve bu durum Sanem'in çok hoşuna gidiyor.

Haberin Devamı