Magazin Erkenci Kuş 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can'dan çetrefilli oyun

Erkenci Kuş 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can'dan çetrefilli oyun

Paylaş
Erkenci Kuş 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can'dan çetrefilli oyun

Erkenci Kuş 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Cengiz; Fabri'ye Can ve Sanem'in büyük bir aşk yaşadığını söylüyor. Maksat işleri daha da garantiye almak. Can ve Sanem de bu oyunu bozmayıp seyirciye keyifli anlar yaşatıyorlar.

Star TV'nin salı günleri ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizisi Erkenci Kuş'un 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde, Fabri'nin hoşuna gitmesi için şirket her türlü fedakarlığı yapıyor. Hatta öyle ki Cengiz ile Deren, Fabri'ye "ufak" bir oyun oynayarak Can ile Sanem'in birbirlerine deli gibi aşık olduğunu söylüyor. Can ile Sanem de bu oyunu devam ettiriyor. Bazen yüzlerine gözlerine bulaştırsalar da ortaya keyifli anlar çıkıyor. İkili bu sayede birbirlerine gitgide bağlanıyor. Öte yandan Can, bakkal olayını çözüyor.

Haberin Devamı

Erkenci Kuş 5. bölümüyle 24 Temmuz Salı akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sanem, Can'ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can'a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can'ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir.

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.

Haberin Devamı