Magazin Erkenci Kuş 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Erkenci Kuş 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Erkenci Kuş 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Erkenci Kuş 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde şirkette olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Henüz kimliği belirlenemeyen bir isim tüm şirket çalışanlarına korku salıyor. Gelecek isim merakla beklenirken Can ve Sanem cephesinde seyirciyi heyecanlandıracak gelişmeler yaşanıyor.

Star TV'nin her salı izlenme rekoru kıran dizisi Erkenci Kuş'un 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde, reklam ajansına heybetli bir kadın geliyor. Çalışanlar bu kadını görünce kaçacak delik ararken neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Öte yandan Sanem, zorunlu olarak şirkete gelirken Can bu işe anlam veremiyor. Öte yandan Can yine Sanem'in evinin önüne gelip sevdiği kadını aşağıya çağırıyor. Genç kadın büyük bir sevince boğulurken bunun bir rüya olup olmadığı kafalarda soru işareti bırakıyor.

Haberin Devamı

SANEM BİN PİŞMAN

Sanem yaptıklarından bin pişman... Son bölümde aşık olduğu adamı resmen kovan Sanem, Ayhan ile dertleşirken onsuz yapamayacağını söylüyor. Şirkette gözler Sanem'i ararken güzel kadın tüm cesaretini toplayarak soluğu Can'ın villasında alıyor. Fakat bir an tereddüte düşen Sanem geri dönmeye hazırlanırken Can'a yakalanıyor. Yakışıklı adam aşık olduğu kadına "Gitme, kal lütfen" diyor.