Magazin Erkenci Kuş 8. son bölüm izle: 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Erkenci Kuş 8. son bölüm izle: 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Erkenci Kuş 8. son bölüm izle: 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Erkenci Kuş 8. bölüm dün Star TV'de ekranlara geldi. Erkenci Kuş son bölümde Sanem her ne kadar istese de Can'a uzak durmaya devam etti, ta ki son sahneye kadar. Fakat tüm cesaretini toplayıp Can'ın evine gittiğinde hayatının şokunu yaşadı.

Star TV'nin salı günlerine damga vuran dizisi Erkenci Kuş'un 8. bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Erkenci Kuş son bölümde usta oyuncu Aliye Uzunatağan 'Nebide' karakteriyle diziye dahil oluyor. Nebide Hanım, ilk dakikadan itibaren San'i çok beğeniyor ve Can'ın zaafını olduğunu anlayıp ikilinin arasını yapmaya çalışıyor. Fakat bu plan pek işe yaramazken Can'ın son hamlesi Sanem'in cesaretini toplamasına neden oluyor. Can'ın Türkiye'yi terk etmesini istemeyen Sanem, aşkını ilan edecekken büyük bir sürprizle karşılaşıyor ve işin seyri değişiyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 8. SON BÖLÜM İZLE

ERKENCİ KUŞ 9. YENİ BÖLÜM ÖN İZLEMESİ

Erkenci Kuş 9. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Sanem fal baktığı sırada şaşırtıcı şeyler yaşanıyor. Tam tarife uygun şirkete giriş yapıyor. Sanem'in yüzünde güller açarken bu kriterlere uygun Can da aynı anda şirkete giriyor. Sanem adamı hayranlıkla izlerken Can bu anlarda kıskançlık krizine giriyor.

Erkenci Kuş yeni bölümüyle 21 Ağustos Salı akşamı Star TV ekranlarında...