Magazin Erkenci Kuş 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sanem'in umutları yerle yeksan oldu

Erkenci Kuş 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sanem'in umutları yerle yeksan oldu

Paylaş
Erkenci Kuş 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sanem'in umutları yerle yeksan oldu

Erkenci Kuş 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Sanem, Polen'i; Can ise Levent'i kıskanıyor. Fakat Sanem'in umutlarını Can yerle yeksan ediyor.

Star TV'nin her hafta salı günleri heyecanla beklenen dizisi Erkenci Kuş'un 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde, Sanem şirkete gelen Levent'i 'Albatros' zannediyor. Öte yandan Sanem, Polen'i; Can ise Levent'i kıskanırken Levent'e özel bir ilgi ve alaka gösteren Sanem'e kötü haberi Can veriyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 9. BÖLÜM İLK FRAGMAN

Tüm cesaretini toplayıp Can'ın evine gidip Polen'la karşılaşınca hayatının şokunu yaşayan Sanem, yeni bölümde triplerde... Hıncını Ayhan'dan çıkaran Sanem'i sakinleştirmek ise neredeyse imkansız... Öte yandan şirkete gelen gizemli sakallı adamı Albatros zanneden Sanem, yeni hayallere yelken açıyor. Bu durum ise Can'ın hiç de hoşuna gitmiyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

Haberin Devamı

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.