Spor Ermal bir yıl sonra Efes'te

Ermal bir yıl sonra Efes'te

Paylaş
Ermal bir yıl sonra Efes'te

Efes Pilsen, geçen sezonu Galatasaray Cafe Crown'da tamamlayan eski oyuncusu Ermal Kurtoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Ermal’in yuvaya dönmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Ermal bize büyük güç katacaktır. Avrupa’da ve Türkiye’de başarı hedeflerimiz için yardımcı olacaktır" şeklinde konuştu.

Ermal Kurtoğlu, Anadolu Sağlık Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçerken, oyuncu dahiliye, efor, KBB, göz ve ortopedi muayenelerine girdi ve kan tahlilleri yapıldı.

Yapılan tetkikler sonucunda basketbol oynamasında herhangi bir sakınca bulunmayan Ermal, yarın, daha önceden planlanan küçük bir burun operasyonu geçirecek.

Efes Pilsen ile iki yıllık sözleşme imzalayan Ermal, geçen sezon Galatasaray forması ile Beko Basketbol Ligi’nde 42 maçta görev yaptı. Ortalama 19.56 dakika süre alan Kurtoğlu 11.8 sayı, 3.2 ribaunt ve 1.1 asist istatistiklerini yakaladı.

Eurocup’ta ise 12 karşılaşmada forma giyen Ermal, 17.05 dakika ortalama süre alarak, maç başına 8.7 sayı, 3.0 ribaunt ve 0.8 asist ortalamasıyla oynadı.

Haberin Devamı