Gündem Eroin krizine giren gençler Vali'nin hayatını değiştirdi

Eroin krizine giren gençler Vali'nin hayatını değiştirdi

Paylaş
Eroin krizine giren gençler Vali'nin hayatını değiştirdi

Vali İlhan Atış'ın geçmişte madde bağımlılarının tedavi edildiği bir merkezde görev yaptığı, burada gördüklerinden çok etkilendiği için uyuşturucuya savaş açtığı ortaya çıktı

2 KİŞİYİ KURTARDI

Haberin Devamı

Adana’da geçen ay sokakta uyuşturucu krizine giren Fatma Yıldırım (19) ile uyuşturucu bağımlısı Elif Koyes (29) “Ne olur beni uyuşturucudan kurtarın” diyerek Vali İlhan Atış’tan yardım istemişti. İki genç kız, Vali İlhan Atış’ın talimatıyla tedaviye alınmıştı.

Gençleri uyuşturucu batağından kurtarmak için büyük mücadele veren Vali İlhan Atış’ın geçmişte İstanbul’daki Bakırköy Devlet Hastanesi’ne bağlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’nde (AMATEM) 6 ay müfettişlik yaptığı ortaya çıktı.

‘BU ACIYI BİLİRİM’

Vali İlhan Atış, önceki gün de uyuşturucu bağımlısı ağabeyini kurtarması için kendisine mektup yazan Ferhat Kaçar’a yardım elini uzattı. Vali İlhan Atış, Ferhat ile annesi Zeynep Kaçar’a yardım sözü vererek “Müfettiş olarak 6 ay AMATEM’de çalıştım. Orada uyuşturucunun gençlerde ve ailelerinde yol açtığı yıkımı yakından gördüm. Bu yüzden bu olayları görünce o günleri hatırlıyorum. Yüreğim yanıyor. Sizlerin feryadını çok iyi anlıyorum” dedi.

Haberin Devamı