Gündem Eroini fare zehiriyle çoğaltmışlar

Eroini fare zehiriyle çoğaltmışlar

Paylaş
Eroini fare zehiriyle çoğaltmışlar

Adana'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, zehir tacirlerinin eroini, fare zehiri ve florasan tozu ile çoğalttıkları ortaya çıktı

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi’nde ‘torbacı’ denilen uyuşturucu satıcılarına eroin getirdiği ileri sürülen Ümit Deniz Oğlakkaya ve Nihat Boyraz’ı takibe alan polis, önceki gün PTT Evleri Parkı’nda gözaltına aldı.

Üzerlerinden uyuşturucu çıkmayan şüphelilerin bulunduğu çevreyi araştıran polis, narkotik dedektör köpeği ‘Angel’ ile yaptığı aramada, çöp kutusunun altından 100 gram eroin ele geçirdi.

Aynı suçtan sabıkası bulunan Ümit Deniz Oğlakkaya ve Nihat Boyraz’ın verdiği ifade polisleri şaşırttı. Satın aldıkları eroini torbacılara dağıttıklarını belirten şüpheliler, uyuşturucuyu çoğaltmak için içine fare zehiri, floresan lambası tozu ve bazı ilaçların inceltilmiş halini karıştırdıklarını söyledi.

Ellerindeki uyuşturucuyu, katkı maddeleri ile iki katına çıkararak daha çok para kazandığını belirten Ümit Deniz Oğlakkaya ve Nihat Boyraz, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA (DHA)