Gündem Eroinmandan inanılmaz itiraf

Eroinmandan inanılmaz itiraf

Paylaş
Eroinmandan inanılmaz itiraf

Adana'da 4 yıldır uyuşturucu kullandığı için valiliktan yardım isteyen 3 çocuk babası 38 yaşındaki A.S., inanılmaz itiraflarda bulundu

İnşaat ustası A.S., bu sabah Adana Valiliği'ne giderek, Vali İlhan Atış'la görüşmek istedi. Talebi alınan A.S., 4 yıldır uyuşturucu kullandığını, tedavi olmak istediğini söyledi.

Vali Atış'ın talimatı doğrultusunda yapılan görüşmeler sonunda A.S., tedavi amacıyla, Adana Emniyet Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi’nden (TUBİM) gelen polisler gözetiminde Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

"ARKADAŞ KURBANIYIM"

Arkadaş kurbanı olduğunu söyleyen A.S., yaşadıklarını şöyle anlattı: “4 yıldır eroin kullanıyorum. Uyuşturucu kullanmaya başladım başlayalı, elimde avucumda bir şey kalmadı. Her şeyimi eroine harcadım. Daha önce sigara içiyordum.

Arkadaşlarımın aracılığıyla eroine başladım. Allah bu zıkkımı düşmanıma bile içirmesin. Bundan kurtulmaya karar verdim. Bu insanın içinde olmalı. Bunun için yardım istedim.

"BİR DOZ İÇİN 13 YAŞINDA KENDİNİ SATANI BİLİYORUM"

Bir kullanımlık eroine kendini satan 13 yaşında kız dahi gördüm. Kimse eroin içmesin. Özellikle eroin içen erkeklerin kadından hiçbir farkı yok. Çünkü, eroin sizi neredeyse hadım ediyor. Tüm erkekliğinizi öldürüyor. Herkese tek tavsiyem kesinlikle özenti duymasınlar ve başlamasınlar.”

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA (DHA)