Magazin Erotik fotoğrafları tacından etti!

Erotik fotoğrafları tacından etti!

Paylaş
Erotik fotoğrafları tacından etti!

TOP Model Germany 2013 seçilen Victoria Paschold'un çıplak fotoğrafları başına büyük iş açtı. Paschold'un fotoğrafları ortaya çıkınca tacı ve unvanı geri alındı

TOP Model Germany 2013 seçilen Victoria Paschold, erotik fotoğraflar çektirip bu fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaşınca tacından oldu. Paschold’un çıplak fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından Top Model Germany 2013 unvanı yarışmayı düzenleyen Miss Germany Organisation (MGO) tarafından geri alındı. Leipzig’de yaşayan 22 yaşındaki Victoria Paschhold ayrıca geçtiğimiz aylarda Mısır’ın El Gouna kentinde düzenlenen Top Model of The World yarışmasında da Almanya’yı temsil etmiş ve “Best skin” ödülünü kazanmıştı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer9633","9633","201305","9633-1.jpg");



YARIŞMA TEKRARLANACAK

MGO tarafından yapılan açıklamada herkesin özel yaşamına saygı duyulduğu ancak bu unvanları taşıyan bir kişinin bu tür davranışlarının hoş görülemeyeceği için tüm unvan ve ödüllerinin geri talep edildiği, Top Model Germany 2013 yarışmasının 4 Nisan Cumartesi günü Köln’deki Diamonds diskotekte tekrarlanacağı bildirildi. Üç yıl üst üste Almanya’nın en iyi mekanı Türk işadamı Yahya Fırat’ın sahibi olduğu Diamonds diskotekte yenilenecek olan yarışma saat 20.00’den itibaren başlayacak ve gece after show parti ile sona erecek.

DHA