Magazin Erotik görüntüler makaslanacak mı?

Erotik görüntüler makaslanacak mı?

Paylaş
Erotik görüntüler makaslanacak mı?

Trakyalı bir asker olan Spartacus'un arenalarda küllerinden yeniden doğuşunu anlatan ünlü Amerikan dizisi “Spartacus: Blood and Sand”, 15 Eylül'de e2'de, 19 Eylül'de de CNBC-e'de başlıyor

Çizgi roman estetiğinin ve ileri görsel effect tekniklerinden yararlanılarak çekilen yapımın Türkiye’dede yayınlanacağı haberi gelir gelmez dizinin tutkunları pornoya kaçan erotik görüntüler ve yoğun şiddet dolu sahneleri yüzünden RTÜK’e çok iş düşeceği yorumunu yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Ancak dizinin ağırlıkta olduğu erotik ve bol kanlı şiddet sahnelerinin olduğu gibi değil, makaslanarak ekrana getirileceği öğrenildi. Arena’da gladyatörler tarafından öldürülmeye mahkum edilmişken galip çıkan ve kendi de gladyatör olan Spartacus’ü Galler kökenli Andy Whitfield canlandırıyor.

Yıllarca Türk seyircisini ekran başına kitleyen Zeyna rolüyle tanınan Lucy Lawless ise gladyatör evinin sahibinin hırslı karısını canlandırıyor. Lawless’in sevişme sahneleri dikkat çekiyor.

Amerika'da, Hollanda'da ve İngiltere'de bazı bölümleri makaslanan, oyuncuların sürekli birbirleriyle sevişmeleri ve toplu sevişme ayinleri düzenledikleri sahnelere Türkiye'de nasıl bir müdahalede bulunulacağı merak konusu...

Haberin Devamı