Spor Ersan kalıcı olmak istiyor

Ersan kalıcı olmak istiyor

Paylaş
Ersan kalıcı olmak istiyor

Beşiktaş'ta başarılı defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş'ta kalıcı olarak başarıyı sağlamak istediğini belirtti

Ersan, kulübün aylık çıkan Beşiktaş Dergisi’nin ocak sayısında yer alan açıklamalarında, milli takım konusundaki soruyu, "Çağrılmak güzel bir şey, ama milli takım konusunda pek bir şey söylemek, hatta bu konuda düşünmek bile istemiyorum.

Beşiktaş’ta ilk 11’e girip iyi oynamam benim için daha önemli. Önce burada kendimi ispatlayıp, kalıcı bir futbolcu olmak, birçok başarıyı kazanmak istiyorum" diye yanıtladı.

"ÜNLÜ OLMAK HEM İYİ HEM KÖTÜ"

Ünlü olma konusundaki görüşlerini aktaran siyah-beyazlı oyuncu, "Ünlü olmanın iyi yönleri de kötü yönleri de var. İnsanların sizi sevmesi ve fotoğraf çektirmek istemesi güzel bir şey.

Ama en ufak olumsuzlukta çok sert eleştiriler yapılması hoşuma gitmiyor. Sonuçta bizler de insanız. Bir de açıkçası kendimi ünlü biri gibi görmüyorum. Tamam insanlar bizi tanıyor, ama benim için ünlü birisi, Hollywood’dan birisidir" ifadelerini kullandı.

"MAÇ GÜNLERİ KİMSEYLE KONUŞMUYORUM"

Maçlardaki ruh hali konusunda ise Ersan, şunları kaydetti: "Maç olduğu gün tesise geldiğimde, maç heyecanımı ve konsantrasyonumu bozmamak için mümkün olduğu kadar kimseyle konuşmamaya çalışıyorum.

Odama çıkıyorum ve film izliyorum. Kendime gelmek için soğuk bir duş yaparım. Otobüsle stada giderken muhakkak annemi ve babamı ararım. Benim için uğur gibi oldu.

Soyunma odasındayken enerji içeceği içerim. Yavaş yavaş hazırlanırım, house tarzı müzikler dinlerim. Her maçın önemli olduğunu ve iyi oynamam gerektiğini düşünürüm. Maç sonrasında ise galip geldiysek mutlu olurum.

Önümüzdeki haftanın rahat geçeceğini düşünüyorsunuz. Ama kaybedince çok kötü oluyor. Kendimi eve kilitliyorum. Telefonumu da kapatıyorum ve kimseyle konuşmayarak kendimi cezalandırıyorum."

Haberin Devamı