Spor Ersan Milwaukee'ye yetmedi

Ersan Milwaukee'ye yetmedi

Paylaş
Ersan Milwaukee'ye yetmedi

Ersan İlyasova'nın 'double-double'ı Milwaukee'nin galibiyetine yeterli olmadı: 86-96

Milli basketbolculardan Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, deplasmanda konuk olduğu Atlanta Hawks'a 96-86 yenilerek seride 2-0 geriye düştü.

Haberin Devamı

Doğu Konferansı play-off ilk tur ikinci maçında Atlanta Hawks'a Phillips Arena'da konuk olan Milwaukee Bucks rakibine 96-86 yenildi ve seride 2-0 geriye düştü. Milwaukee Bucks forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova karşılaşmayı 13 sayı, 15 ribaunt (8 savunma, 7 hücum), 1 top çalma, 1 blok ve 3 top kaybıyla tamamlayarak 'double-double' yaptı.

Maçın ikinci yarısında etkisiz kalan Ersan İlyasova 24:10 dakika süre aldığı karşılaşmada 5/10 genel şut ortalaması ile oynadı. John Salmons attığı 21 sayıyla Milwaukee'nin en skorer ismi olurken, oyuna kenardan dahil olan Jerry Stackhouse 15 sayıyla maçı tamamladı. Normal sezonun en dikkat çeken isimlerinden çaylak Brandon Jennings ise maçı 9 sayıyla tamamlayabildi.

Haberin Devamı

Saha avantajını en iyi şekilde kullanan Atlanta Hawks'ta ise maça ilk 5 başlayan oyuncuların tümü karşılaşmayı çift haneli sayılarda noktaladılar. Joe Johnson attığı 27 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Josh Smith 21 sayı, 14 ribaunt, 9 asistlik başarımıyla 'triple-double'ı kıl payı kaçırdı. Al Horford'un 20 sayı, 10 ribauntla 'double-double' yaptığı Atlanta'da Marvin Williams ise 11 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

İki takım arasındaki serinin 3. ve 4. karşılaşmalarına Milwaukee ev sahipliği yapacak.