Twitter Köstebeği Ersoy'un VIP'i alay konusu oldu!
HABERİ PAYLAŞ

Ersoy'un VIP'i alay konusu oldu!

Gün olmuyor ki ünlüler arasında twit-polemikleri yaşanmasın. E bana da bunları sizlerle paylaşmak düşüyor. Bakalım en son kim kime ne "twit"lemiş :)

BÜLENT ERSOY TWITTER'DA GÜNÜN KONUSU OLDU!

Başbakan Erdoğan'ın sanatçılara verdiği kahvaltı davetinde Bülent Ersoy'un, VIP isteği büyük yankı yaratmıştı. Bir çok ünlü bu konu ile ilgili yorumlarda bulundu. VIP isteği twitter ortamına da taşındı. Sibel Alaş twitter sayfasında, "Ersoy'un VIP sorunundan sonra VIP'nin yeni açılımı da Very Ignorant Person (çok cahil kişi) olmalı mesela!" dedi. Alaş, Bülent Ersoy'a cahil benzetmesi yaparken bakalım Bülent Ersoy bu "twit"e nasıl cevap verecek?

Haberin Devamı


IŞIN KARACA'DAN BEKLENEN ALBÜM GELİYOR!

Bu aralar sanatçılar arasında yeni trend, şarkılarını ve albümlerini ilk olarak twitter'dan duyurmak. Sıkı bir twitter takipçisi olan Işın Karaca, 11 şarkıdan oluşan yeni albümünü tamamlamak üzere olduğunu twitter’daki sayfasından duyurdu bile. Işın Karaca yaza damgasını vuracak gibi gözüküyor benden söylemesi :)

Hazır albüm demişken,
Bir tane de single haberi vereyim. Ata Demirer, son günlerin çiçeği burnunda başarılı komedi filmi "Eyvah eyvah"da söylediği "Fasulya" şarkısının single'ınında bir haftaya kadar piyasaya çıkacağının haberini duyurdu. Duyduk duymadık demeyin, nasıl twitter köstebeğisin hiç demeyin :)

AVŞAR'I KIZDIRACAK TWİT

Gülben Ergen’in Hülya Avşar’ ın programına konuk olmasından sonra Ayşe Aral twitter’daki sayfasında Gülben Ergen ve Işın Karaca'ya öyle bir twit attı ki Hülya Avşar aman duymasın dedirten cinstendi.

Ayşe Aral attığı twitte Gülben Ergen'e, Hülya Avşar’a nasıl katlandığını sormakla kalmayıp, 'Avşar Kızını' zavallı ve fazlasıyla yaşlılık kompleksine girmiş olarak değerlendirdi.

Bakalım Hülya Avşar cephesinden bir yanıt gelecek mi?

KOCASININ ALDATTIĞINI TWITTER'DAN ÖĞRENMİŞ

Sevilen dizi Geniş Aile'nin Sevim’i, Yeşim Ceren Bozoğlu, 3 yıllık eşi Sinan Çalışkanoğlu’ndan boşanıyor.

Çifti boşanmaya götüren kıvılcım ise twitter'da çakılmış. “Selena’nın Hades’i yan masada bir kızla öpüşüyor” şeklindeki "twit"e, facebook’tan başka yorumlar da eklenince aldatıldığını öğrenen Bozoğlu, eşinden tatmin edici bir cevap alamayınca soluğu mahkemede almış.

Haberin Devamı

aranızda köstebek var :)

www.twitter.com/twiterkostebek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder