Siyaset Ersöz'e suikast için mi geldi?
Paylaş
Ersöz'e suikast için mi geldi?

Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün hastanedeki odasının önünde silahlar patladı

O İSİMDE BİR HASTA YOK

Haberin Devamı

Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Servisi’nin bekleme salonundaki bir kişi önceki gece saat 01.00 sıralarında güvenlikçilerin dikkatini çekti.

Emekli Uzman Çavuş olan Erhan Keskin’e güvenlik görevlileri neden beklediğini sordu. Erhan Keskin, hastanede yatan bir yakınını görmeye geldiğini söyledi. Ancak söylediği isimde bir hasta olmadığı anlaşılınca Erhan Keskin dışarıya çıkarılmak istendi.

Görevlilerle tartışan Keskin, belinden silahını çıkarıp 5-6 kez havaya ateş etti. Gözaltına alınan Keskin’in, görevlilere “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Beni Albay gönderdi” dediği öğrenildi.

ÖLÜM LİSTESİNDE

Üzerinden biri kuru sıkı olmak üzere 2 silah çıkan Erhan Keskin, polise verdiği ifadede, “Yakınımı görmek için hastaneye gittim. Beni yaka paça dışarı attılar. Kendimi korumak için ateş ettim. Başka bir amacım yoktu. Levent Ersöz ile bir ilgim yok” dedi.

Haberin Devamı

Erhan Keskin’in, Ersöz’e uyarı mesajı vermek için hastaneye gittiği ihtimali üzerinde duruluyor. Levent Ersöz’ün avukatı Ali Rıza Dizdar, “Ersöz bu kişiyi tanımadığını ancak PKK ve uyuşturucu kaçakçılarının ölüm listesinde bir numarada olduğunu ve her zaman kendisine yönelik suikast girişimi olabileceğini söylüyor” dedi.