Spor Ersun Yanal İrem Ağan'la evlendi! Düğün yerine sadece nikâh...

Ersun Yanal İrem Ağan'la evlendi! Düğün yerine sadece nikâh...

Paylaş
Ersun Yanal İrem Ağan'la evlendi! Düğün yerine sadece nikâh...

Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı İrem Ağan ile sade bir törenle dün akşam dünyaevine girdi. Ama Alanya yenilgisi çiftin en özel gününe gölge düşürdü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan eski CHP'li Belediye Başkanı Mazlum Ağan'ın kızı İren Ağan (29) ile yaklaşık iki yıldır birlikte olan Trabzonspor'un teknik direktörü 56 yaşındaki Ersun Yanal, aylar önce Kumbahçe Mahallesi'ndeki Mandarin Otel'de nişanlanmıştı.

MUTLU SON AMA...


Önceki akşam Alanyaspor’a 4-3 mağlup olan Fırtına’da teknik direktör Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı İrem Ağan ile sade bir törenle dün akşam dünyaevine girdi.

YENİLGİ DÜĞÜN İPTAL ETTİRDİ


Ersun Yanal, sahalarında mağlup oldukları Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası nişanlısı İrem Ağan nikâh masasına oturdu. Daha önce 5 yıldızlı bir otelde kıyılması planlanan nikâhın, deneyimli teknik adamın kentte ikamet ettiği evinde kıyıldığı belirtildi. Alanyaspor'dan alınan tarihi mağlubiyetin ardından morali bozuk olan Ersun Yanal, düğünü iptal edip sade bir nikâh töreni tercih etti.



Nikâh, kentte Yanal'ın Kaşüstü'ndeki evinde gerçekleştirildiği belirtildi. Basına kapalı olan nikâha, Yanal ve Ağan aileleri ile yakın dostları katıldı.



Fanatik

Haberin Devamı