Magazin Ertan Saban kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ertan Saban kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Paylaş
Ertan Saban kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Bizans İmparatoru Konstantinos karakterini canlandıran Ertan Saban şu sıralar en çok merak edilen karakterlerden biri oldu. İlk olarak Elveda Rumeli adlı dizide tanıdığımız Ertan Saban kimdir, nereli ve kaç yaşında? sorularını haberimizde bulabilir, Ertan Saban'ın canlandırdığı karakter hakkında bilgi alabilirsiniz...

Ertan Saban kimdir, sorusu vatandaşlar tarafından aratılan isimlerden biri oldu. Peki, Ertan Saban nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabını sizler için derledik. Ertan Saban Fatih dizisinde, II.Mehmed’in en büyük düşmanı Bizans İmparatoru Konstantinos’a hayat verecek. İşte detaylar...


ERTAN SABAN KİMDİR?

Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde, Makedonya’da dünyaya geldi. Saban, uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Daha sonra Türkiye’ye gelerek oyunculuğa başladı.

Saban, Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları adlı sinema filmlerinde rol aldı.

En son Ali Atay'la beraber “Mutlu Ol Yeter” adlı dizide rol almaktaydı. Sanatçı şu anda “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde “Gölge” karakterini canlandırmaktadır.

Ünlü oyuncu Ertan Saban, 2008 yılında, “Başka Semtin Çocukları” filmiyle, 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivalinde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü” almıştır.



ERTAN SABAN EBRU ÖZKAN İLE EVLİ

Oyuncu Ertan Saban, son olarak karşımıza Paramparça dizisinde çıkan ünlü oyuncu Ebru Özkan ile 2016 yılında dünyaevine girmiştir. Çiftin Ocak 2018 yılında Biricik adını verdiği bir kız bebekleri dünyaya gelmiştir.


ERTAN SABAN BİZANS İMPARAORU OLUYOR

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği 2018’in en iddialı projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi, salı akşamı Kanal D’de ekran hayatına başlayacak. Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi, hem oyuncu kadrosuyla hem de prodüksiyonuyla büyük beğeni topladı.

Ertan Saban projede, II.Mehmed’in en büyük düşmanı Bizans İmparatoru Konstantinos’a hayat verecek. Bizans halkı tarafından sevilen aynı zamanda zeki bir komutan olan Konstantinos, II.Mehmed’in tahta çıkmasıyla birlikte beklenmedik olaylarla karşılaşacak. Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi, salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Haberin Devamı