Spor Ertuğrul Sağlam çok iddialı

Ertuğrul Sağlam çok iddialı

Paylaş
Ertuğrul Sağlam çok iddialı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda çok iddiaları olduklarını söyledi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ertelenen Kasımpaşa maçından, Sivasspor'la oynanacak kupa maçına ve de transfere kadar bir dizi açıklamalarda bulundu.

Kupa maçına işaret ederek, "Zorlu bir rakiple kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Ligde ne kadar iddialıysak kupada da iddiamız büyük. Bunu devam ettirmek için önce gruptan çıkmamız gerekiyor.

Onun için de Sivas'ı yenmemiz kaçınılmaz gözüküyor. Son karşılaşma olması sebebiyle bu işin telafisinin olmadığını düşünürsek, üst düzey motivasyon ile bize lazım olan sonucu alacağımızı düşünüyorum. 2-2'ye kadar beraberliklerin bize yetiyor olması avantaj gibi gözüküyorsa da sahaya bu düşünceyi benimsemiş olarak çıkarsanız, bazı şeyleri peşinen kabul etmiş olursunuz."

"NE İSTİYORSAK ONU UYGULAMAYA KOYACAĞIZ"

Çarşamba günü iklim şartlarının sıkıntılı olabileceğini, bunun da futbolu olumsuz yönde etkileyebileceğini de sözlerine ekleyen Ertuğrul Sağlam, "Büyük fedakarlıklarla bizleri desteklemeye gelecek olan taraftarlarımıza keyifli bir futbol izleterek galibiyet armağan etmek istiyoruz. Biz bir çok güzel şeyi taraftarımız ile yaşadık" dedi.

"İKİNCİ YARIYA BAŞLADIĞIMIZ YERDEYİZ"

Konuşmasının devamında takımının ligdeki konumunu da değerlendiren Ertuğrul Sağlam şunları söyledi: "Maç oynamadan geçen bir haftanın sonunda üstümüzde olan rakipler ile puan farkı açıldı. Ancak, altımızdaki takımlara geçilmemiş olmak da bizim adımıza güzel.

En azından ikinci yarıya başladığımız yerdeyiz. İkinci yarı, ilk yarıdan daha zorlu geçecek. Zirve mücadelesi içindeki 5'li grubun altındaki grupta yer alan Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor'un zirveye yaklaşma çabaları görülüyor.

Kış aylarında, bu zemin şartlarında mücadelenin ön plana çıkabileceğini düşünürsek puan kayıpları olacaktır. Bir çok takım bu yarış içerisinde baskıyı ve stresi üzerinde yaşamaya başlayacak."

TRANSFER SÜRPRİZİ

Ertuğrul Sağlam, basın toplantısının son bölümünde transferle ilgili olarak konuşurken, "Transfer sürprizi yapabiliriz" dedi.
Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

2

Haberin Devamı