Spor Ertuğrul Sağlam'dan ayrılık sinyali

Ertuğrul Sağlam'dan ayrılık sinyali

Paylaş
Ertuğrul Sağlam'dan ayrılık sinyali

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetim bazında yaşanan gözaltıların ardından ayrılık sinyalini verdi

Transfer görüşmelerinin yapıldığı, kamp dönemi çalışmalarının sürdürüldüğü bir ortamda Bursaspor yönetiminde yaşanan şok gelişmeler teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı da olumsuz yönde etkiledi.

Haberin Devamı

Sağlam, iki gün içinde yaşanan gelişmeler ve külüpte bazı yöneticilerin gözaltına alınması ile ilgili açıklama yapacağını belirterek istifa ile ilgili olarakta "Bu süre içinde değerlendireceğim" dedi.

MİLLİ TAKIM YOLU GÖRÜNDÜ

Federasyon Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın seçilmesi halinde Hiddink'i gönderip yerine Sağlam veya Avcı'yı getirmeyi planladığı iddia edildi.

Futbol Federasyonu seçimlerine tek aday olarak gitmesi beklenen Mehmet Ali Aydınlar'ın A Milli Takım'da da büyük bir revizyona gitmeyi planladığı bildirildi.

BURSASPOR BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

Aydınlar'ın ilk olarak, Chelsea ile adı anılan Hiddink'le yolları kesin olarak ayıracağı ve takımın başına Türk teknik adam getireceği ileri sürüldü. Aydınlar'ın, A Milli Takım'ın başına Ertuğrul Sağlam'ı veya Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın önce Sağlam, ardından da Avcı ile bir görüşme yapmayı planladığı bildirildi. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'daki sözleşmesinde, "A Milli Takım'dan teklif gelirse tazminat ödemeden gidebilir" maddesinin olduğu da biliniyor. Yaşanan gelişmelerin ardından Sağlam'ın Milli Takım patronluğuna sıcak battığı ileri sürüldü.

OLAYLAR YABANCI TRANSFERLERİNİ DE ETKİLEDİ

Prensip anlaşmasına varılan 3 futbolcu Carson, N'Guemo ve Whittaker, gelişmeler üzerine pazartesiye kadar süre istedi.

Bursaspor'un prensipte anlaştığı futbolcular İskoç Steven Whittaker Kamerunlu Landry N'Guemo ile İngiliz kaleci Scott Carson, yeşil-beyazlı kulüpte yaşanan gelişmelerin ardından Bursaspor kulübünden pazartesiye kadar süre istedi.

Bugün ön protokol imzalanması planlanan bu oyuncuların transferlerinin pazartesi günü netleşeceği, ancak yaşanan kaos nedeniyle futbolcuların geri adım attığı iddia edildi.

Haberin Devamı