Gündem Erzurum'da patlama: 10 yaralı

Erzurum'da patlama: 10 yaralı

Paylaş
Erzurum'da patlama: 10 yaralı

Erzurum Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü Müdürlüğü'nde meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı

E-80 Karayolu üzerinde bulunan Erzurum Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü Müdürlüğü’nün giriş katındaki çay ocağı kısmında henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan 10 kişi, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi ile Palandöken Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Patlamanın ardından Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile olay yerine gelerek bilgi aldı.

Erzurum Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Erzurum Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü Müdürlüğü’nde meydana gelen patlamada 10 personelin hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Patlamanın ardından yaralanan Yasin Alka (19), Sıtkı Çelik (43) ve Hasan Atasever’in (20) Palandöken Devlet Hastanesi’nde, Nizamettin Özcan (47), Sinan Güner (36), Kadir Koçoğlu (20), Murat Akar (24), Kenan Yakar (51) Bilal Bayrak (46) ve Mikail Tuncer’in (44) ise Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye ve Yakutiye Araştırma Hastaneleri’nde tedavi altına alındıkları belirtildi.

Açıklamada, patlamanın ilk belirlemelere göre argon-helyum gazı sıkışmasından kaynaklanmış olabileceği, patlamanın nedeninin kesinleştirilmesi için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı