Spor Es-Es Bilica'yı istiyor

Es-Es Bilica'yı istiyor

Paylaş
Es-Es Bilica'yı istiyor

Eskişehir Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bilica'yı transfer etmek istediklerini söyledi

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren teknik direktör Bülent Uygun, birçok ismin gündeme getirilmesinin kendisini üzdüğünü belirterek sadece iki futbolcu alacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Pek çok ismin kasıtlı olarak gündeme getirildiğini söyleyen Uygun, “Sadece iki futbolcu alacağız. Bu futbolcuların her birinin iki alternatifi var. Bu yüzden kimse gündeme başka başka isimler getirerek suyu bulandırmaya çalışmasın. İki kişi alarak takımda transfer dosyasını kapatacağız. Pek çok ismin gündeme gelmesini şiddetle kınıyorum. Çünkü adı geçen isimler kasıtlı bir şekilde gündeme getiriliyor” diye konuştu.

Transfer etmek istedikleri futbolcular arasında Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Bilica’nın da olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şunları kaydetti:

“Bilica’yı Eskişehirspor’a almak istiyoruz. Bu futbolcuyu almak istediğimizi kulüp başkanımız Başkan Halil Ünal’a ilettim. Başkanımız da bu transfer için çalışmalara başladı. Transfer çalışmalarında gizlilik politikasını destekliyorum. Rafael isminin gündeme taşınması ardından pek çok menajer ve takım bu futbolcu ile ilgilenmeye başladı. Bu da transferi biraz daha zorlaştırdı.”

Haberin Devamı