Gündem Eş katili ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor!

Eş katili ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor!

Paylaş
Eş katili ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ayrı yaşadığı eşi 30 yaşındaki Selcan Milaslıoğlu'nu sokak ortasında bıçakla boğazını keserek öldüren 32 yaşındaki Harun Milaslıoğlu, olay öncesi pavyonda çalıştığı için tartıştığı eşinin "Müşterilerin masasına da giderim, yatağına da giderim" sözleri üzerine cinayeti işlediğini söyledi

Fethiye’de 4 yıl önce evlenen Harun ve Selcan Milaslıoğlu çifti, anlaşamadıkları gerekçesiyle 6 ay ayrı yaşadı.

Haberin Devamı

1,5 yaşında Derin adlı kız çocukları olan çiftin boşanma davaları devam ederken Selcan Milaslıoğlu, eşiyle yaşayan kızını görmek ve yanına almak istedi. Telefonla görüştüğü Harun Milaslıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağı Taşyaka Mahallesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda görüşebileceklerini söyledi. Kızını almak için okula giden Selcan Milaslıoğlu, eşinin Derin’i yanında getirmemesi üzerine tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Harun Milaslıoğlu, sokak ortasında Selcan Milaslıoğlu’nun boğazını bıçakla kesti. Hastaneye götürülen Selcan Milaslıoğlu hayatını kaybederken Harun Milaslıoğlu, teslim olduktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Harun Milaslıoğlu, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktığı duruşmada olay günü yaşananları ilk kez anlattı. Duruşmaya Selcan Milaslıoğlu’nun annesi Hayriye Gök de katıldı.

Haberin Devamı

’ÇOCUK SENDEN Mİ SANIYORSUN’

Mahkemede ifade veren Harun Milaslıoğlu, olay günü oy kullanmak için okula gittiğini, okul çıkışı eşiyle buluşup konuşmak için yürümeye başladıklarını söyledi. Olaydan 2- 3 gün önce arkadaşlarından eşinin pavyonda çalıştığını öğrendiğini öne süren Milaslıoğlu, ifadesinde şunları söyledi: "Sokakta yürürken eşime ’Pavyonda çalışıyormuşsun, erkeklerin masasına gidiyormuşsun, biz evliyiz, hala benim soyadımı taşıyorsun. Neden böyle yapıyorsun?’ diye sordum. Kendisi de bana ’Masasına da giderim, yatağına da giderim, seni ilgilendirmez’ diye karşılık verdi. Bunun üzerine tartışmaya başladık. Benden çocuğu kendisine vermemi isteyince, ’Senin çalıştığın yer çocuğu sana vermem için uygun değil’ dedim. Bunun üzerine bana, ’Çocuk senden mi sanıyorsun’ dedi. ’Sen nasıl böyle konuşursun’ deyince, küfrederek saldırdı. Birkaç defa itekledim. Bu kez cebinden bıçak çıkardı ve bana doğru sallamaya başladı. O kadar çok hakaret ediyordu ki beynim zonklamaya başladı. Elinden bıçağı aldım. Kendime geldiğimde sokakta koşuyordum." Konuşmasının devamında eşinin öldüğünü ertesi gün öğrendiğini anlatan Harun Milaslıoğlu, cinayet sırasında yaşananları ve etrafta kimse olup olmadığını hatırlamadığını söyledi. Eşinin Burdur Gölhisar ve Muğla’nın Dalaman ilçesinde pavyonlarda çalıştığını arkadaşından öğrendiğini ileri süren Milaslıoğlu, eşinin ölümüne sebebiyet verdiği için çok pişman olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

’BARDA ÇALIŞMAYA KOCASI ZORLADI’

Milaslıoğlu’nun savunmasının ardından söz alan Hayriye Gök’ün avukatı Buket Sevel ise ayrı yaşadıkları süre zarfında Selcan Milaslıoğlu’nun pavyonda çalışmadığını kaydetti. Selcan Milaslıoğlu’nun barda çalışmaya kocası tarafından zorlandığını iddia eden Sevel, "Selcan sanıkla evlenmeden önce barda garsonluk yapıyordu. Sanık ile barda tanışıp evlenmişlerdir. Sanık daha sonra Selcan’ı barda çalıştırmak ve parasını almak istemiş, çalışmayınca dövmüştür. Bu olaylar adliyeye yansımıştır. Yani yaşananlar sanık savunmasının tam aksidir" dedi. Olay günü tüm yaşananları balkondan gören bir tanık olduğunu sözlerine ekleyen avukat Buket Sevel, tanığın adını yazılı olarak mahkemeye sunulacağını aktardı. Harun Milaslıoğlu’nun tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

DHA