Gündem 'Eş korkusu' hırsız yaptı

'Eş korkusu' hırsız yaptı

Paylaş
'Eş korkusu' hırsız yaptı

'Eş korkusu' hırsız yaptı

İzmir’de işleri bozulunca otomobilini satıp borcunun bir kısmını ödeyen esnaf, korktuğu için eşine aracını sattığını söyleyemedi. Yol kenarında kontak anahtarı üzerinde olan bir aracı çalan ve eşine otomobilini takas ettiğini söyleyen esnaf, çalıntı araçla polis tarafından yakalanınca yalanı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Buca ilçesinde devriye gezen asayiş ekibi, durdurduğu 35 DEP 60 plakalı otomobilin plakasından sorgulama yaptı. Sorgulama sonucu, otomobilin plakasının bir kamyonete ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine otomobilin sürücüsü A.G. gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan ve esnaflık yaptığı öğrenilen A.G’nin, işleri bozulunca yaklaşık 2 ay önce otomobilini satıp borcunun bir kısmını ödediğini, korktuğu için eşine aracı sattığını söyleyemediğini, bir kaç gün sonra yol kenarında kontak anahtarı üzerinde olan 35 DDS 69 plakalı otomobili çaldığını, bir kamyonetten söktüğü 35 DEP 60 numaralı plakayı bu araca taktığını ve eşine de otomobilini takas ettiğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

A.G’nin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.