Dünya Esad İsrail'i ima etti

Esad İsrail'i ima etti

Paylaş
Esad İsrail'i ima etti

Suriye halkına birlik çağrısı yapan Esad olayların arkasında İsrail'in olabileceği imasında bulundu

Halk isyanının ardından dün hükümetin istifasını kabul eden Beşar Esad'ın konuşması:

Haberin Devamı

Allah'ın yardımıyla bu tür komploların üstesinden gelebildik. Başınız dik olsun. İyilere de kötülere cömert olun. Ulusu korumak için tanrı sizi korusun. Kalpten konuşacağım bugün. Sevgi ve ülkenin içinde bulunduğu üzüntü için içten konuşacağım.

Suriye halkı komploların farkında. Onlara 'hatalardan başka ders almalarından başka seçenek yok' dedik. Bölgede önemli değişikikler olduğu açık. Elbette Suriye de bu ülkelerden birisi. Ülkemizde uzlaşma var. Bizleri yıkmaya çalıştılar ama yapamadılar.

Aynı konumumuma devam ediyorum. Arap halkı kesinlikle yıkılmamıştır. Bölgede temel ülke olarak yer alıyoruz. Komplo teorilerine karşı daha dikkatli olmalıyız. Diğer Arap ülkelerinde olan olaylarla şekillenmektedir.

Haberin Devamı

Bu ülkede biz de reform yapacağız. Halk reform istiyor. Hepimiz bu yapılmayanları görüyoruz. Bölünmeler de diğer unsunlardan etkilenmiştir. Komplo teorisi hazırlayanlar her zaman azınlıkta olmuştur.

Uydu kanalında bunu duyduk. Sabotaj oldu ve olayların olduğunu duyurdular. Savaşımız yolsuzluklarla savaşmaktır. Suriye hakı gerçeği farkettiğinde tepkisini ortaya koydu. Suriye'yi yıkmaya çalışıyorlar ve bu olanlar İsrail'i gündeme getiriyor.