Dünya Eşcinsel adamı tekmeleyerek öldürdüler

Eşcinsel adamı tekmeleyerek öldürdüler

Paylaş
Eşcinsel adamı tekmeleyerek öldürdüler

İngiltere'de iki genç kız ve bir erkek, sırf eşcinsel diye bir adamı sokak ortasında döverek öldürdü

İngiltere'de 17 yaşında aşırı alkollü iki genç kız, 18 yaşındaki bir erkek arkadaşlarının da katılımıyla sırf eşcinsel olduğu için sokak ortasında bir adamı tekmeleye tekmeleye öldürdü.

Görgü tanıklarına göre, 1971 yapımı 'Otomatik Portakal' filmindeki bir vahşet sahnesini andıran olay şöyle gelişti:

İŞ BULMA SEVİNCİ YAŞIYORDU

Geçen yıl eylül ayında Londra'daki Trafalgar Meydanı'nda, o dönem 17 yaşında olan Ruby Thomas ve Rachel Burke adlı genç kızlar, erkek arkadaşları Joel Alexander'la birlikte, eşcinsel bir adama sokak ortasında sataşmaya başladı. O gece, yeni bulduğu işi kutlamak için erkek sevgilisiyle birlikte dışarıya eğlenmeye çıkmış olan 62 yaşındaki Ian Baynham, başına geleceklerden habersiz olarak gençlere karşılık verdi.

ÖNCE KAFA, SONRA TEKME

Bu sırada Alexander, Baynham'ı bir kafa darbesiyle yere devirdi. Kafasını yere vuran talihsiz adam çok şiddetli bir beyin sarsıntısı geçirdi. Bu yetmiyormuş gibi, iki genç kız, yere yığılan adamın göğsüne ve başına defalarca tekme indirdi. Ian Baynham, 3 hafta sonra hastanede hayatını kaybetti.

Dün yapılan duruşmada bir görgü tanığı, sokak ortasında yaşanan bu vahşeti, Stanley Kubrick'in 'Otomotik Portakal' filmindeki şiddet sahnelerine benzetti. Beyaz perdeye damgasını vuran kült filmde de, aşırı alkollü olan gençler, evine girdikleri bir eşcinsel adamı sopalarla döverek öldürüyordu.

Londra'daki olayda cinayetle suçlanan gençlerin mahkemesinin 20 gün kadar sürmesi bekleniyor.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı