Gündem Eşcinsel fantezide 'ispiyon' cinayeti

Eşcinsel fantezide 'ispiyon' cinayeti

Paylaş
Eşcinsel fantezide 'ispiyon' cinayeti

İki arkadaş elleri ve ayaklarını yatağa bağladıkları Ersin'le cinsel ilişkiye girdi ve...

ÇALDIĞI CEP YAKALATTI

Haberin Devamı

İstanbul Pendik’te oturan eşcinsel Ersin Yüce (35), 1 Haziran’da evinde çıplak olarak elleriyle bacakları yatağa bağlanmış ve bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Ersin Yüce’nin tırnak aralarından alınan doku örnekleri Adli Tıp’a gönderildi.

Bu sırada teknik takip başlatan polis, Ersin Yüce’ye ait cep telefonunun ölümünden sonra kullanıldığını belirledi. Polis, Ersin Yüce’nin cinayetten önce konuştuğunu tespit ettiği Erkan Akgün (25) ile Nihat Ceylan’ı (28) önceki gün gözaltına aldı. Erkan Akgün’ün üzerinden Ersin Yüce’ye ait cep telefonu ve SIM kartı çıktı.

İKİNCİ KEZ BULUŞTULAR

Ersin Yüce ile cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen iki şüpheli şu itirafta bulundu: “Ersin ile bir arkadaşımız vasıtasıyla telefonda tanışmıştık. Bizi evine davet etmişti ve grup seks yapmıştık. Olay gecesi üçümüzün ikinci buluşmasıydı. Fantezi yapacaktık. Ersin’i bu yüzden yatağa bağladık. Cinsel ilişkiye girdikten sonra Ersin bize ‘Fanteziye uymadınız. Bana istemediğim hareketler yaptınız. Sizin eşcinsel olduğunuzu arkadaşlarınıza ispiyonlayacağım’ deyince korktuk. Ersin’i bu yüzden öldürdük.” Cinayeti işlediği belirlenen Erkan Akgün dün tutuklandı, katile yardım eden Nihat Ceylan tutuksuz yargılanacak.

Haberin Devamı

Emir SÖYLEMEZ