Yaşam 'Eşek eti' baskını Çin'de 'Lezzet Durağı' oldu

'Eşek eti' baskını Çin'de 'Lezzet Durağı' oldu

Paylaş
'Eşek eti' baskını Çin'de 'Lezzet Durağı' oldu

İnternette son dönemde popüler olan bir asparagas haber sitesi gülmekten kırıp geçiriyor

POSTA İNTERNET
İnternette son dönemde büyük bir 'haber' çılgınlığı yaşanıyor... Hayalgücü geniş, mizah duygusu gelişmiş ve kalemi kuvvetli muzipler tarafından üretilen bu uydurma haberler zaytung.com haber sitesinde büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Siteye üye olunduktan sonra takma isimlerle gönderilebilen asparagas haberler, 'önem' derecesine göre manşet ya da manşet altında görülebiliyor.

Yayımlanan haberleri facebook ve twitter gibi sanal sosyalleşme sitelerinde de paylaşabilen okurlar, kahkahalar atarak günün stresinden biraz olsun kurtulma fırsatı yakalıyor.

DİKKAT! YASAL UYARI

Birbirinden komik son dakika haberleri ve uydurma astroloji köşesiyle de ilgi çeken sitenin en altında yayımlanan 'yasal uyarı'da şu ifadeler kullanılıyor:

Zaytung.com Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan Bildirilmiştir: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel materyal, html kodlarına varıncaya kadar yalandır uydurmadır. Kemik yaşı 18'den küçük olanlar siteye bir arkadaşa bakıp hemen çıkmak için dahi giremezler. Son olarak bizi dava edip mahkemelerde süründürmezseniz gerçekten çok seviniriz. Saygılarımızla.

VE İŞTE BOMBA HABERLER

'Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber' sloganıyla yayın yapan zaytung.com'dan bazı bomba haberler şöyle:

* Uğur Dündar'ın restoran baskını yapıp, at eşek eti kullanıldığını tespit ettiği programların Çin'de 'Lezzet Durakları' adı ile yayınlandığı ortaya çıktı... (herkese haddini bildirdi)

* Milyonların havada uçuştuğu aşiret düğününde kendilerine uranyum ve plutonyum takılan çift hastanede yaşam savaşı veriyor... (kozinski bildirdi)

* TRT'nin Yeni Kanalı "İş Makinesi TV" Yayın Hayatına Başlıyor: Son birkaç aydır yeni kanal açamayan ve kurum içinde bunun sıkıntısını yaşayan TRT, yeni kanalları İş Makinesi TV'yi dün akşam düzenlenen bir kokteyl ile basına tanıttı. Hedef kitle olarak kendisine inşaat ve yol çalışmalarını büyük bir ilgiyle takip eden orta yaş üstü işsiz güçsüz tayfasını ve emeklileri seçen İş Makinesi Tv, vinç, grayder, buldozer, kepçe gibi araçlar ve daha bir çok sürpriz iş makinesinden oluşan Makine Parkı ile yeni yayın döneminde oldukça iddialı.

* 2018 Dünya Kupası ev sahipliğine aday İskoçya: Gaydaları hazırladık bekliyoruz... (yalandolan bildirdi)

* Hızlı hücuma çıkarken kaybettikleri toplar yüzünden intihar eden 3 oyuncu, Japonya Milli Takımı teknik heyetini sıkıntıya soktu... (jackson_mania bildirdi)

* Boğaziçi Üniversitesi Beyzbol Takımı: Biz Biliyoruz da mı Oynuyoruz? 2003-2004 döneminde kurulan Boğaziçi Üniversitesi Beyzbol takımının kaptanı Ersin Özbükey, Beyzbolun kurallarını anlayamadıkları için aralarına katılmaya çekinen arkadaşlarına "Kaç yıl oldu, kuralları biz de tam bilmiyoruz. İsteyen gelsin, hep beraber biberleyelim. Kapımız herkese açık." şeklinde seslendi.

* Beşiktaş yönetimi bugün öğlen yapacağı basın toplantısıyla Quaresma'nın kaç Alex ettiğini açıklayacak... (Anakin Skywalker bildirdi)

* Anne yarısı etmeyen 170 bin teyze, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı'nın talimatıyla piyasadan toplatıldı... (sizokedi bildirdi)

* Borçsuz Doğan Bebek Ailelere Umut Veriyor Çocuk Vakfı`nın Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yayınlamış olduğu rapora göre Türkiye'de doğan her bebek ülkenin dış borçları nedeniyle ortalama 1650 dolar borçla dünyaya gelirken, İlhan ve Ayşen Özbükey çiftinin Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeklerinin 2200 Dolar alacaklı olduğunun ortaya çıkması ailede büyük sevinç yarattı.

* Köfteciye Dönüştürülebilir Yeni Minibüs Modelleri Basına Tanıtıldı...

* Eğitim Sisteminde Köklü Değişiklik: “Hiçbiri” Seçeneği “E” Şıkkından “B” Şıkkına Alınıyor

* Lost'un Bitmesi İle Boşluğa Düşen 6 Yıllık Evli Çift, Son Çare Olarak Tekrar Düzenli Seks Yapmaya Hazırlanıyor

* Piramitlerin Binlerce Yıllık Sırrı Çözüldü: Mısır'a Turist Çekmek İçin Yapılmışlar

* Yenilenen Sporda Şiddet Yasasına Göre Seyircisiz Maç Cezasının Yerini Vuvuzelalı Maçlar Alıyor

* Kredi Kartı Mağdurları Derneğine Haciz Şoku... (Terzaghius bildirdi)

*Dövizle Askerlik Olgusunu Farklı Algılayan Gurbetçi, Askerlik İçin 7000 Avro Talep Ettiği Berlin Büyükelçiliği'nde Silah Altına Alınarak Yurda Gönderildi...

* Avrupa Komisyonu'ndan Gelen Euro Açıklaması Yüreklere Su Serpti: "Onun Tam Okunuşunu Biz de Bilmiyoruz..." (rave bildirdi)

* UEFA Başkanı Michel Platini "Bir hemşerimin işi düşmüş onu da yapmayayım mı?" (madara bildirdi)

* "Bana da o kadar makyaj yapsalar ben de güzel olurum" Diyen 20 Yaşındaki Genç Kız İçin 10 Gündür Sürdürülen Kozmetik Çalışmalardan Sonuç Alınamadı... (4uncutekilsahis bildirdi)

* 2010-2011 Yerli Dizi Sezonu İçin Siyah Takım Elbise İhalesi Açıldı... (narpuz bildirdi)

* Renkli İstop Oynarken Siklamen Rengi Bulmak Amacıyla Koşmaya Başlayan Yedi Yaşındaki E.Ö.'den 2 Aydır Haber Alınamıyor... (ert Haber Ajansı bildirdi)

* Amerikan Futbolu Tartışma Programı 121. Yarda, Halktan Gelen Yoğun İstek Üzerine Yayından Kaldırıldı. (JeanValJean bildirdi)


'* 'Abi sana kız mı yok boşver ya'' Telkiniyle Bunalımdan Çıkmayı Başaran İlk Genç, Düzenlenen Bir Basın Toplantısıyla Halka Tanıtıldı... (leondrel bildirdi)

* Dublaj Sanatçıları Derneği'nden Sert Çıkış: "Kahrolası ücretlerimiz iyileştirilmediği sürece o lanet olası filmleri seslendirmeyeceğiz!"...

* Anadolu Rock Sanatçıları Tarafından Coverlanmamış Son Üç Anonim Türkü, Kültür Bakanlığınca Koruma Altına Alındı... (hz poseidon bildirdi)

* Kliplerde Yabancı Dansçı Kız Oynatma Kontejanı 6+2 Olarak Belirlendi... (brudermartin bildirdi)

* Ücretini Gönderemeyen ve Parasının Üstünü Alamayanlar İçin Genel Af Tasarısı Meclis Gündeminde... (feyyik bildirdi)

* Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Cuma günleri saat 15:00'ten sonra tam performansla çalışabilenleri plaketle ödüllendirmeye hazırlanıyor... (associatedrobertpires bildirdi)

* Taksim'de Gövde Gösterisinde Bulunan Bir Grup Mankenden Hala Haber Alınamıyor... (deli_cious bildirdi)

* Dünya Çekirdek Yeme Yarışmasında 100. Güne Girilirken Henüz Mücadeleyi Bırakabilen Olmadı... (faruqen bildirdi)

POSTA İNTERNET

3

Haberin Devamı