Magazin Eser West'ten iddialı paylaşım!

Eser West'ten iddialı paylaşım!

Paylaş
Eser West'ten iddialı paylaşım!

Survivor'da bir ilke imza atıp açlığa dayanamayan Eser West yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı. Eser yarışmadan ayrılır ayrılmaz yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Eser West sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımla kafaları karıştırdı

Eser West, geçtiğimiz gün açlıkla baş edemediği gerekçesi ile yarışmadan ayrılmıştı. Yarışmanın gerçekleştiği Dominik Cumhuryeti'nden dönen Eser, sevgilisi Cansel Çördük'le hasret giderdi.

Yarışmaya katıldığı ilk günden beri açlıkla mücadele etmeye çalışan ancak zaman zaman sinir krizleri geçiren Eser West, ülkeye döner dönmez ayağının tozuyla daha önce katıldığı Kısmetse Olur programında tanıştığı ve aşk yaşadığı sevglisi Cansel Çördük'ü de alarak kahvaltı için Boğaz manzaralı bir mekana gitti.

Buradan çekilen bir karesini Instagram hesabından paylaşan Eser West, şu ifadeleri kullandı:

"Sonunda ait oldugum yerdeyim. Huzuru yeniden kesfettim. Inanilmaz desteginiz yuregimi kabartti. Demekki dogru birsey yapmisim diyorum. Ve merak etmeyin, sizler butun gercekleri ogreneceksiniz. Arkamdan konusan 1,2 yari unlu kisileri ne yazikki tanimiyorum. Ama ekmek paralari beni konusmak ise ne mutlu bana."

İşte o paylaşımı:



ESER WEST KİMDİR?

Eser West, 1990 yılında York'ta dünyaya geldi. Tam adı Francesc Eser West'dir. Asıl mesleği öğretmenlik olan West 1.75 boyundadır.

Kameramanlık, editörlük ve montaj yapan Eser West'in bir prodüksiyon şirketi de bulunuyor. Youtube kanalı da bulunan West, burada kendi yaptığı videoları, kafasında kurduğu formatları bir program haline getirerek yayınlıyor.



West, Kısmetse Olur isimli evlilik programına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. West bu programda Cansel Çördük ile tanışarak aşk yaşamaya başladı.


Eser West Survivor'dan ayrıldıktan sonra içini döktü


West, La Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi’nde eğitim hayatını tamamlayan West bir süre önce Hande Yener'in klibinde yer aldı.

West'in Survivor tanıtım videosundaki sloganı, "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an her şey değişir" oldu.


Eser West'in nişanlısı Cansel Çördük'ten Survivor paylaşımı!


İkinci sloganı ise şöyleydi: "Ben Eser West, herkes çok iddialı, ben mi? pek konuşmayı sevmiyorum."

Survivor'ın 5.haftasında yapılan acil ada konseyinde Eser West'in açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı açıklandı.


Eser West'in diskalifiye olması sosyal medyada nasıl karşılandı?







Haberin Devamı